µTorrent 1.5.1 Build 463 Beta

5
0

µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на torrent-и. Инструментът позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за теглените файлове, лимитиране на upload/download скоростите (общо или само за отделен торент), моментално продължаване на прекъснати сваляния, UPnP поддръжка, генериране в реално време на диаграма, отчитаща скоростта на трансферите, водене на логове и др. Лиценз: Freeware.

Екран: µTorrent
Официална страница: www.utorrent.com
Download: µTorrent 1.5.1 Build 463 Beta | BG Mirror (172 KB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
mydTeamKillerinedBlade_VooDooTo Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
myd
myd

Най-добрият торент клиент :B)

TeamKiller
TeamKiller

Съгласен съм :B)
Какви са промените в този build ?

ined
ined

На download страница отново върнаха като последна бета 462, явно има някакъв проблем с 463 – и да сте я изтеглили – по-добре не я ползвайте. А и файла с промените в 463 нещо липсва, така че не се знае какви точно са промените и дори и да няма грешки дали си струва риска да се ползва 463.

[edit] Оправиха download страницата, но все още няма налична http://download.utorrent.com/beta/u...a-build-463.txt

Blade_
Blade_

Така е! Много добър! 😉

VooDooTo
VooDooTo

Бетата е перфектна. В момента съм с нея и даже сега си накачих скинове и други неща за uTorrent и много красива стана програмата. Прекрасна е 😉