O&O ShutUp10 1.9.1435

0
4706

О&O ShutUp10 е нова програма със съвсем скромен размер, с помощта на която се настройва конфиденциалността на новата операционна система Windows 10.

О&O ShutUp10 разполага с над 50 различни настройки, чрез които е възможно лесното изключване на телеметрията, обезопасяване на безжичната Wi-Fi връзка, забрана на обновяванията за ОС Windows 10 и още много други.

О&O ShutUp10 дава възможност за настройка на конфиденциалността само с два клика на компютърната мишка. Възможно е изключване на шпиониращите модули, но при това да остане обновяването на операционната система, филтъра SmartScreen и други технологии, които са действително необходими. Възможно е да се изключи всичко или да се извърши отделна настройка на всеки елемент.

О&O ShutUp10 може да задава точка за възстановяване, преди да се правят промени в системата. Налична е опция, чрез която се възстановяват всички настройки на Windows 10, която може да се окаже полезна, ако нещо се обърка. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в О&O ShutUp10 1.9.1435:

  • NEW: Reworked user interface
  • NEW: Disable Sidebar in Microsoft Edge
  • NEW: Disable Windows Media Player Diagnostics
  • FIX: Disable fun facts, tips, tricks, and more on your lock screen
  • FIX: Various bug fixes
  • Available in German, English, French, Italian, Spanish, Russian and Chinese (simplified)

Официална страница
Изтегли: О&O ShutUp10 1.9.1435 (1.81 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари