Acronis Drive Cleanser 6.0 Build 691

2
7

Вие работите с важни данни, които не трябва да достигат до никого друг? Чели сте по различни сайтове и статии, че съществуват програми, които могат да върнат вече уж изтрити файлове, и се страхувате това да не се случи случайно и с вашите, които току-що сте изтрили от Recycle Bin? Acronis Drive Cleanser ще се погрижи те да изчезнат напълно, като няма да има никаква следа от тях. Програмата използва различни сложни алгоритми за пълно изтриване на информацията, която посочите. Програмата работи без проблеми под всички популярни версии на Windows, като се интегрира идеално с други продукти на Acronis. Лиценз: Shareware

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.acronis.com
Download: Acronis Drive Cleanser 6.0 Build 691 | BG Mirror (32.4 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
BfafPhonomania Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Bfaf
Bfaf

Това е най-добрата програма за пълно изтриване на твърдия диск правена някога. Ако ви се наложи да изтриете дял или целия диск използвайте тази програмка. Преди време четох в едно списание че твърдите дискове били на слоеве. Не знам колко е вярно. Но като триете нещо през Windows то се изтрива бързо, ама какво точно се получава. Изтривате файла и го няма, ама не. Windows го маркира като изтрит и е премахнат от пъвите 2-3 слоя на твърдия диск, а останалите 4-5. Там си остава и може да се възстанови. Е тази програмка достига и до тези оставащи 4-5 слоя… Виж още »

Phonomania
Phonomania

Принципоно не е така фаилът е поредица от 0 и 1. Като дадеш del се променя само първата 1 на 0 или обратно и възприема че останалото място е празно. С поможа на програми може да се въстанови. С програми като тази се записва и изтрива въру съотретният файл няколко пъти, така че той да не може да се въстанови вече ..