Acronis Drive Cleanser 6.0 Build 691

2
10

Вие работите с важни данни, които не трябва да достигат до никого друг? Чели сте по различни сайтове и статии, че съществуват програми, които могат да върнат вече уж изтрити файлове, и се страхувате това да не се случи случайно и с вашите, които току-що сте изтрили от Recycle Bin? Acronis Drive Cleanser ще се погрижи те да изчезнат напълно, като няма да има никаква следа от тях. Програмата използва различни сложни алгоритми за пълно изтриване на информацията, която посочите. Програмата работи без проблеми под всички популярни версии на Windows, като се интегрира идеално с други продукти на Acronis. Лиценз: Shareware

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.acronis.com
Download: Acronis Drive Cleanser 6.0 Build 691 | BG Mirror (32.4 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаSBMAV Disk Cleaner 3.01
Следваща новинаConvertXToDVD 2.1.17.241
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Acronis Drive Cleanser 6.0 Build 691"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Bfaf
Bfaf
Това е най-добрата програма за пълно изтриване на твърдия диск правена някога. Ако ви се наложи да изтриете дял или целия диск използвайте тази програмка. Преди време четох в едно списание че твърдите дискове били на слоеве. Не знам колко е вярно. Но като триете нещо през Windows то се изтрива бързо, ама какво точно се получава. Изтривате файла и го няма, ама не. Windows го маркира като изтрит и е премахнат от пъвите 2-3 слоя на твърдия диск, а останалите 4-5. Там си остава и може да се възстанови. Е тази програмка достига и до тези оставащи 4-5 слоя… Виж още »
Phonomania
Phonomania

Принципоно не е така фаилът е поредица от 0 и 1. Като дадеш del се променя само първата 1 на 0 или обратно и възприема че останалото място е празно. С поможа на програми може да се въстанови. С програми като тази се записва и изтрива въру съотретният файл няколко пъти, така че той да не може да се въстанови вече ..

wpDiscuz