AIMP 2.5 Build 248 RC2

3
26

AIMP е мощен, надежден и пълнофункционален мултимедиен център. Програмата е безплатна, има малък размер, богата функционалност и използва минимална част от системните ресурси. Благодарение на вградените програми, ще може бързо да прекодирате музика от един формат в друг, да записвате звук от микрофон, да редактирате тагове, да преименувате и сортирате файловете и др. Поддържа плъгини, скинове и всичко, с което потребителите на WinAmp са свикнали, но в същото време предлага много нови възможности. На кратко с негова помощ може не само да стартирате аудиофайлове, но и да ги организирате, конвертирате, записвате на оптичен диск и др. AIMP предлага поддръжка на всички популярни аудио формати: WAV, MP3, OGG, AAC, MPC, WMA, FLAC, APE, WV (WavPack), MIDI, tracker формати (IT, MOD, S3M, MTM, MO3), CDA (Audio CD). Притежава удобен интерфейс и работи под Windows 2003, XP и Vista. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за AIMP можете да научите от нашата статия AIMP – инсталация и конфигурация.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: AIMP 2.5 Build 248 RC2 | BG Mirror (3.31 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

3 коментара за "AIMP 2.5 Build 248 RC2"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
манол
манол

Проблема е,че това AIMP MMC PRO Utils изобщо не е част от пакета,а е някаква стара разработка на автора Артьом Измаилов.Изнамерих я в интернет и след инсталация(прави си съседна на Aimp папка) се оказва,че води към някакъв отдавна неработещ сайт,който препраща към друг – т.е. и двата не са на програмата.На всичко отгоре каза,че било имало ъпдейт(изскача диалог с два бутона) ама не тегли и не инсталира нищо,а само дразни на всеки 15-20 минути.
Тука няколко потребителя напразно търсим начини за възпроизвеждане и конвертиране на видеофайлове…(така пише в описанието).

bob4o
bob4o

няма конвертор на видеофайлове:(

Biskata
Biskata

Благодаря на Underwater за новината и за подробното описание. Доста добра програма.

wpDiscuz