AntiVir Personal Edition 6.26.00.00

6
22

AntiVir Personal Edition е едно от най-добрите безплатни решения за защита от вируси. Програмата поддържа всички функции на платените конкуренти, като осигурява надежна защита срещу компютърни вируси.

Официална страница: www.free-av.com
Download: AntiVir Personal Edition 6.26.00.00 | BG Mirror (4.02 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаSkype for Linux Beta 0.90.0.4
Следваща новинаAtlantis Ocean Mind 1.5.3.1
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

6 коментара за "AntiVir Personal Edition 6.26.00.00"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Topper
Topper

На сайта им вече има AntiVir Personal Edition 6.26.00.03
Но все пак – отново благодая за (може би) най-бързата информационна страница в нашето е-пространство Kal :cheers

Topper
Topper
Боже, ти си ме разбрал съвсем накриво !!!! Не съм те критикувал, версията наистина е 6.26.00.03 както ми показва самата програма, а ако си доловил и капка сарказъм в думите ми: най-бързата информационна страница в нашето е-пространство си в много голяма грешка – наистина го мисля, всеки който ползва KlipFolio може да сравни емпирично количеството новини и скоростта на публикуване в твоя сайт и другите наши такива. А за Setcom.bg (както и всички останали са заредени в KlipFolio и групирани в MyIE) ще си позволя да ти противореча – вече са много далеч от това, което бяха навремето. Отново се… Виж още »
Wankata

Хм… Без да се опитвам да изтъквам сайта или някой друг: Някои от новините тук излизат ПРЕДИ да излезнат другаде и да бъдат съответно намерени с KlipFolio или друг Watcher. Опитваме се да ги намираме по наши канали, за да бъдете информирани ВИЕ. Както сам каза, знаеш какво коства това. Чест ти прави, че имаш доблестта да се извиниш и да си признаеш грешката, когато не си прав!

Topper
Topper

За да приключим тези приятелски приказки:
Kal, имено заради този манталитет се отказах да пиша новини и да публикувам мои трудове. И имено заради това ти свалям вече неколкократно шапка ! Ванката, това което казваш е очевдино и мн. пъти съм се чудил на каналите ви за информация. А за KlipFolio – то не показва ли информацията, която вие ни предоставяте ;”>

Успех в работата ви

wpDiscuz