AnyDesk 7.1.12

6
16115

AnyDesk е иновационно приложение от немския екип програмисти AnyDesk Software за отдалечен достъп към персонален компютър. Характерна черта на AnyDesk е много бързата връзка и висока производителност на свързването, благодарение на което е възможно бързо, качествено, удобно и комфортно администриране на отдалечена машина без забавяния и задръжки.

С помощта на AnyDesk вече не се налага непрекъснато копиране на информация от личния компютър, която да се използва по време на пътуване или командировка: AnyDesk осигурява бърз и лесен достъп до всички файлове, папки, фотографии, музика и други до служебния или офисния компютър.

Интерфейсът на AnyDesk е съвсем лесен и интуитивен, без необходимост от сложно конфигуриране. В програмата се използва мощно TLS 1.2 кодиране, което осигурява безопасна връзка между устройствата. AnyDesk осигурява не само отдалечен достъп между компютърни системи, а и пълноценна съвместна екипна работа в Интернет. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в AnyDesk 7.1.12:

Fixed Bugs
– Fixed a bug that didn’t properly migrate some legacy screen frame config entries
– Fixed a bug that made the soft keyboard reappear on every new connection
– Fixed a bug that made the alternative screen background not work with portable custom clients
– Fixed a bug that led to unexpected results when moving address book entries to other address books that were already full

Improvements
– Properly disabled GUI elements for disabled features
– The address book no longer closes when logging into an account
– Small GUI improvements in Fullscreen menus

Официална страница
Изтегли: AnyDesk 7.1.12 за Windows (3.85 MB)
Изтегли: AnyDesk за Linux
Изтегли: AnyDesk за MacOS (10.0 MB)
Изтегли: AnyDesk за Android
Изтегли: AnyDesk за iOS


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари