AV Voice Changer Diamond 9.5.33

0
3615

С AV Voice Changer можете да променяте гласа си, да го превръщате от мъжки в женски и обратно. Програмата е пригодена за работа с Skype, ICQ, AIM, Yahoo! Messenger, Trillian, Webcam и всички P2P чат-клиенти. Съвместима е с MusicMatch Jukebox, iTunes, JetAudio, Winamp, RealPlayer, DivX/GDivX/Microsoft Windows Media Player, PC-to-telephone-програми. Може да променя Direct Audiostrems или звука по време на запис или плейбек. Има вграден аудиорекордер с поддръжка на различни формати и микс-ефекти.

С помощта на Voice Changer ще можете да промените вашия глас чрез сложни алгоритми, включващи тембър, честота, скорост и да добавяте различни ефекти. По този начин ще имитирате всякакви гласове, включително и такива от срещуположния пол, като наред с това разполагате с възможност да се запишете или да говорите с различните комуникатори в Интернет.

Променянето на гласа става в реално време, с високо качество и в различни натурални гласове като бебе, момиче, момче, старец, старица, робот и други. Чрез настройка на височината и тембъра, можете да направите гласа си по-дебел или по-тънък, мъжки или женски, можете да промените гласа за секретност, сигурност и забавление.

AV Voice Changer Diamond ви дава на разположение фини настройки на звука, за да подобрите променения глас; богат набор от звукови ефекти в реално време, за да направите изгодния продукт по-доближаващ се към реалните условия (под вода, зала, пещера, светкавица, чудовище, духове, кон и т.н.; еквалайзер за повишаване качеството. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в AV Voice Changer Diamond 9.5.33:

Bugs fixed.

Официална страница
Изтегли: AV Voice Changer Diamond 9.5.33 (54.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари