Comodo Dragon 111.0.5563.148 Final

2
5343
Comodo Dragon – бърз браузър, който се фокусира върху сигурността и поверителността на потребителите. Основните предимства на софтуера включват: бърз достъп до уеб сайтове, стабилност и нисък разход на ресурси, а също и сигурността, която се гарантира от Comodo. Многобройните разширения подобряват възможностите на браузъра.
Comodo Dragon блокира злонамерени уеб сайтове или шпионски такива и забранява следенето на онлайн активността Ви, с цел подобряване на анонимността при сърфиране.

Основни характеристики:

  • Modern защита на личните данни
  • Използване на DNS сървъри от компанията Comodo
  • Блокиране на злонамерени сайтове
  • Възможност за импортиране на настройки от други браузъри
  • Стабилност и ниско потребление на ресурси


Comodo Dragon
е браузър, който е базиран на популярния код на Chromium, като използва последните технологии в него по такъв начин, че да осигури оптимална защита при сърфиране в интернет.

Браузърът е създаден с цел безопасност и конфиденциалност с технологията си за проверка на домейните и проверка на сертификатите.

Приложението спира бисквитките и другите шпиони в уеб пространството и предотвратява проследяването Ви по време на зареждане на страниците в браузъра. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Comodo Dragon 111.0.5563.148 Windows 32-bit (117 MB)
Изтегли: Comodo Dragon 111.0.5563.148 Windows 64-bit (124 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари