Comodo Internet Security 12.0.0.6882 Final

6
3516

Comodo Internet Security е интегриран пакет за цялостна защита, съдържащ в себе си Comodo Firewall Pro и Comodo Antivirus. И така става една от най-леките и най-полезните безплатни пакети за цялостна защита. Comodo Firewall Pro – независимо, че използва съвсем малко системни ресурси е доста ефективна за защита от досадни реклами, изскачащи прозорци, шпионски приложения и др. Дава напълно реална картина на IP връзките, портовете и ви помага да се предпазите от 10 000 (и повече) зловредни приложения. Докато Comodo Antivirus е една от малкото безплатни антивирусни програми, които разполагат с активен скенер за максимална защита на системата.

Comodo Internet Security е от доказалият се с времето производител на защитен софтуер – Comodo, който ни предоставя безплатен пакет за цялостна защита от всякакви заплахи в интернет. Използва свои иновативни технологии за засичане на непознат зловреден код, като предлага ежедневни обновявания на дефинициите.

Comodo Internet Security осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър от нежелани посегателства. Въпреки че все още „прохожда“ в антивирусната защита, може да бъдете сигурни,че сте добре защитени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Comodo Internet Security 12.0.0.6882 (5.37 MB)

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Явно и COMODO ще последва съдбата на Windows 🙂 След нормалната версия 8 (размер на инсталатора 169 MB) сега пускат 10-ка с инсталатор 5.2 MB, която да си тегли всякакви гадости от нета и да ни ги набутва по машините! Добре, че съм спрял автоматичните актуализации.

mentol
mentol

Е колко време ще „прохожда“ има я повече от почти десет години…

linux
linux

Има ли още балъци да ползват антивирусни програми?

AxOx
AxOx

Изискванията на антивирусните програми са често 512МБ памет и 1ГХ процесор.
Извинявам се но коя е тази „лека“ програмка която иска ресурки като игра или тежък офис пакет!?

Това не ми изглежда нормално… за мен лека и бърза програма трябва да изасква 10МВ памет и 0.5 Гх процесор – ето това е оптимизирана и добре компилирана програма.. останалото е тромав слон.

Поне така аз мисля.

CIS
CIS

Да бяхте сложили и линк за download на offline инсталатора ли, що ли?

http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_only_installer.exe

АхОх
АхОх

Ха ха 🙂 чета тази нова статия 2018 година и гледам аз съм я коментирал преди една година 🙂 еййй чак се учудих на възможностите си да пътувам във времето.