DriverMax 2.4

5
14

DriverMax е безплатна програма, която ви позволява да backup-вате и преинсталирате всички драйвери за вашия Windows. Ако ви се наложи да ре-инсталирате своята операционна система, можете лесно да инсталирате отново драйверите си от резервно копие. Можете да избирате за архивиране/преинсталиране само на определени драйвери или на всичките накуп. DriverMax може да ги компресира в ZIP пакет. Лиценз: Freeware.

Екран: 1 | 2 | 3
Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.innovative-sol.com
Download: DriverMax 2.4 | BG Mirror (1.87 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаMozilla Thunderbird 2.0.0.0 RC1
Следваща новинаWinCleaner AntiSpyware 5.58
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

5 коментара за "DriverMax 2.4"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Spato_M
Spato_M

А с тази дали ще мога да си направя имидж на Windows-а и например си го записвам този имидж на ДВД и след като си форматирам харда си инсталирам направо от диска (това го чух от един приятел и нз дали същесвува даже такава програма)???

NoDeX
NoDeX

Не.Програмата служи за Backup на всички драйвъри на компютъра.Доста полезно е за след преинсталация на компютъра, само с две-три кликвания и всички драйвъри се възвръщат, а и програмата е безплатна, което е предимство.За “Image” на Windows-a използвай Norton Ghost или неговата добра алтернатива, която аз препоръчвам – Acronis True Image.

Spato_M
Spato_M

ОК, мерси много

myd
myd

Ценна програмка.

gutaka
gutaka

а как да отключа тази хубава програмка

wpDiscuz