eXtendia AntiVirus Pro 2004 11.0.4

3
3

Както преди време Kaldata съобщи в тази новина, Microsoft попълни асортимента на произвежданите от тях продукти с още един – този път това е антивирус.
eXtendia AntiVirus съчетава в себе си функциите на два други антивируса, чийто основен акционер е Microsoft. Това са Kaspersky Antivirus и RAV Antivirus. В новия продукт имате възможността да избирате с кой от двата продукта да сканирате за вируси, дали само с единия или и с двата едновременно, както и това, кой от двата да бъде Default. Панелът за управление е взаимстван повече от RAV, докато водещ във фукциите е Kaspersky.

Екран: 1 | 2 | 3
Официална страница: www.extendiaavk.com
Download: eXtendia AntiVirus Pro 2004 11.0.4 | BG Mirror 1 | BG Mirror 2 (14.6 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
phantom Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
phantom
phantom

Wanka, а нищо не казваш, дали после търси някакъв сериен номер или нещо подобно?!

phantom
phantom

Благодаря Ванка, а този номер сигурно е за 1 месец,а? Или за повече? Гледах им официалния сайт и там пишеше, че има различни цени за абонамент, за 1 месец, 6 месеца, 1 година… Май за сега ще си карам с Kaspersky, а тези Microsoft не е лошо направо да я интегрират в Windows-a!

phantom
phantom

Ами тогава да си я сложа,а? Адски съм любопитен как ще се държи,но… само за месец?! Много се чудя… А ти откъде, ако не е тайна намери този s/n?:D