FileZilla 3.27.1 Final

0
1282

FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL лиценз). Освен бързото развитие, това му носи и още едно предимство – качеството на програмата. Налице е пълна поддръжка на Drag & Drop за трансфериране на файловете, както и на връзка през прокси сървър и firewall и многоезичен интерфейс.

FileZilla е програма за качване и сваляне на файлове към- и от FTP сайт, сървър или хост. Програмата позволява трансфер на файлове и навигиране в папки, уеб сайтове и вашия компютър. FileZilla ви дава възможност да качвате няколко файла на веднъж. Тази програма е подходяща за вас, ако искате стабилна програма за FTP трансфери, която да не ви бърка в джоба.

FileZilla се характеризира с това, че малка, но разполага с достатъчно много възможности, като например това да съхранява информация за връзките, които осъществявате, заедно с имената и паролите, с които влизате. Също така разполага с файлов мениджър, възможност за отделна настройка на различни отдалечени папки, висока степен на сигурност, поддържане на връзката, различни режими на прехвърляне на данните и други интересни опции. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в FileZilla 3.27.1 Final:

Fixed vulnerabilities:
Change client identification string if connecting with SFTP due to OpenSSH disregarding the supported ciphers announced by the client, resulting in less secure algorithms being chosen by OpenSSH.
Bugfixes and minor changes:
MSW: Improve handling of NTFS reparse points
MSW: If running the installer with /S, previous versions where not uninstalled prior to the new version being installed
MSW: The installer can be run with /quiet for a semi-silent installation
OS X, *nix: Potential fix for a rare crash if changing local directories while the local directory list is being updated and vice versa.

Официална страница
Изтегли: FileZilla 3.27.1 Final 32-bit (6.12 MB)
Изтегли: FileZilla 3.27.1 Final 64-bit (6.40 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz