FileZilla Server 1.4.1

0
1610

FileZilla Server е програма, с която можете да превърнете Вашия персонален компютър лесно и бързо в свой собствен сървър. Основните достойнства на програмата са лесното боравене с нея и това, че е под GPL лиценз (Open Source).

FileZilla Server е безплатен и изключително надежден FTP сървър. Снабдява Ви с всички необходими опции, които търсите. Програмата е лесна за употреба със съвсем опростен и удобен интерфейс. Освен стандартния FTP достъп, програмата поддържа и FTP през SSL/TLS. Заедно с това можете да задавате ограничения на скоростта, компресиране и криптиране на предаваните данни и други.

FileZilla Server работи минимизиран като системна иконка и изкача при активност. Разполагате с пълнофункционално администриране на отдалечените потребители. С помощта на FileZilla Server можете да превърнете персоналния си компютър в малък, собствен интернет сървър. Така лесно ще споделяте файловете си с други хора по интернет.

Повече за FileZilla Server можете да научите от нашата статия FileZilla Server – настройка и работа с програмата.

Промени в FileZilla Server 1.4.1:

  • Admin UI: Fixed a crash on the listener page
  • Admin UI: Improved workflow for changing user passwords
  • MSW: Fixed an issue with the converter for configurations from FileZilla Server 0.9.x

Официална страница
Изтегли: FileZilla Server 0.1.4.1 за Windows 64-bit (2.11 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари