FrostWire 6.12.0 Build 318 Stable

0
3203

FrostWire е програма за търсене и обмен на файлове между потребителите й. Програмата не блокира съдържание, не показва реклама, работи бързо. Интегрира се с iTunes. Това е един много полезен инструмент за p2p споделяне на файлове. Представлява страшно добър клиент за мрежата на Gnutella.

Написан е на Java, което го прави мултиплатформен и съответно е свободен софтуер. Идеята за създаването му идва от промяна в политиката на Limewire, в който вече се следи какво се сваля и какво се качва и съответно се ограничава достъпа до всякаква информация, която не се харесва на някоя музикална или филмова компания.

Основните функции на FrostWire включват трансфер на файлове между защитни стени, вграден чат между потребителите на програмата, възможност за спиране и продължаване на задача, свързване с множество източници едновременно, използване максимално на наличната Интернет връзка, поддръжка на Торент файлове, поддръжка на прокси сървъри и други. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: FrostWire 6.12.0 Build 318 Stable за Windows (50.5 MB)
Изтегли: FrostWire 6.12.0 Build 318 Stable за Mac OS (50.5 MB)
Изтегли: FrostWire 6.12.0 Build 318 Stable за Linux


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари