Gizmo 1.3.1.148

3
0

Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.gizmoproject.com
Download: Gizmo 1.3.1.148 | BG Mirror (9.79 MB)

10x to kontra2757

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
baioHotBird13°E Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
baio
baio

Много добра програма но за съжаление не успя да се наложи в България. Може би причината е, че създателите не и направиха на време превод на Български език. Но все пак има надежда ако се наистина са верни слуховете, че от 2007г. Skype ще стане платена.

HotBird13°E
HotBird13°E

Ами то Байо, можеш и сам да си я преведеш на български ако искаш. Тука на този сайт има съвети за това как се прави с какви програми и т.н. Става много лесно за Gizmo специално, отиваш в папката му и намираш ето този файл AppResources.dll отваряш го в която си искаш програма за преводи и на мястото на английските думи от менюто си пишеш на кирилица на български каквото си ти харесва на тебе. И готово станало е на български. После го качи на rapidshare.de готовия файл и дай линк тука към него да го пробваме дали ни харесва… Виж още »

baio
baio

Изказвам едно предположение защо програмата не се е наложила в BG. Все пак трябва да се отчете и факта, че много хора не знаят дори как се инсталира една игра и предпочитат всичко да им е на готово като при Skype. При това положение как на тях може да им се обясни да си преведат програмата на Български. Аз лично съм по доволен от Gizmo но за съжаление никой от мойте познати не я ползва и сe принудих да ползвам Skype. Но и нейното време ще дойде. Както казваше „Царя“ „Като му дойде времето“.