Gizmo 2.0.0.157

8
0

Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.gizmoproject.com
Download: Gizmo 2.0.0.157 | BG Mirror (10.64 MB)

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Gizmo на българскиSkary_8genetictzwaro82Underwater Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Белгиеца
Белгиеца

Ей, браво !
Американците действат бързо, хей сегичка ще я инсталирам да видя какво ново са добавили.

Skary_8
Skary_8

Незнам за мен Скайп си е най-добър от всичко може да няма всичко ама си е супер:cheers: :cheers: :cheers: :clap: :clap: :clap: 😆 😆 😆

Белгиеца
Белгиеца

Я ми се обади безплатно от Скайп когато ми е спрян компютъра да видиме как ще стане, а ?
От Gizmo можеш да ми звъниш 24 часа в денонощието дори даже и да нямам компютър, защото Гизмо е регистринан на SIP сървър на който можеш да си регистрираш и IP SIP телефон и да ти звънят на безжичния ти телефон И КОГАТО ТИ Е СПРЯН КОМПЮТЪРА ( безплатно).
До като всичките USB адаптери които съществуват за Скайп работят само ако си си пуснал компютъра и софтуера Skype е зареден в паметта на му.

Забележка :
само българския линка за даунлоуд работи днес.

genetic
genetic

Бачка по-бавно в сравнение със Скайп, и забива .. за 10 мин 4 пъти .. засега си оставам на Скайп, по – натам може да се пробвам отново 🙂

tzwaro82
tzwaro82

Защо не достигам до тази нова версия от сайта на Гизмо?!
Най-новата която ми се предлага от данлоуд страницата е 1.3.0.143, която м/у другото си работи перфектно, докато 2.х.х.х. дори не ми се стартира.

Белгиеца
Белгиеца

Какво искаш да кажеш с това „бачка по-бавно“ ?
Тези версия не е за неопитни потребители а за такиви които искат да я регистрират едновременно и на втори SIP сървър който евентуално са си инсталирали сами да речеме с Asterisk например.
За всички други е версията 1.3 143.

genetic
genetic

под „бачка по-бавно“ имам предвид това, че на моя компютър работи значително, по-бавно в сравнение с работата на Скайпа. Не съм гледал колко памет заема, което за мен не е важно (1024 RAM). Просто времето, за което някоя команда биваше отработвана беше по-голямо в сравнение със Скайпи 🙂