Gizmo 2.0.0.160

6
0

Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.gizmoproject.com
Download: Gizmo 2.0.0.160 | BG Mirror (10.64 MB)

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
UnderwaterGizmo на българскиNine8800 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Белгиеца
Белгиеца

И разбира се най-интересното от линка за Asterisk е ето тази обобщаваща снимка : значи който си „спретне“ (направи/инсталира) Asterisk централка във фирмата ще позволи на всичките си служители пък и на приятелите му да могат да ги намират хора които звънят до стационарен номер на фирмата а разговора се препраща до компютъра на служителя инсталирал си Gizmo и регистрирал го с втория ъкаунт към Asterisk. Значи служителя може да е отишъл на гости при чичо си в Австралия и да отговаря когато някой го търси на 02-985-11-22-33 в София и всичко това е безплатно. Евала на Gizmo :gift: :clap:… Виж още »

Nine8800
Nine8800

Гизмо е връх и като качество на разговора. Съжалявам че няма ентусиасти да преведат основните неща от сайта на БГ, че нещо този език не ми е майчин..

Белгиеца
Белгиеца

Няма много много нужда от превод на сайта им защото новото е свързано с двойната регистрация и за да го приложиш пак ще трябва да можеш да се оправяш и то доста добре с този език.
А иначе само за да ползваш програмата, тя си работи и без обяснения, нали. Аз съм я превел но само за приятели (за сега поне).

Белгиеца
Белгиеца

Със сигурност съвсем скоро ще излезе и поправена версия на тази защото нещо са се объркали при приложението на испанския и френския и при Уиндоузи които не са на английски. Горките американци, няма от къде да си купят Уиндоузи на езиците на които са превели те самите програмата за да я тестват.

Nine8800
Nine8800

ползвам я успешно за разговори с GSM в щатите /без конкуренция !!!/ но ме дразни , че не мога да си правя конференция / гизмо-гизмо-USA/. Или аз бъркам нещо ? И не поддържа кирилица на чата