Gizmo 2.0.0.162

5
2

Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.gizmoproject.com
Download: Gizmo 2.0.0.162 | BG Mirror (10.6 MB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
husi Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Белгиеца
Белгиеца

Аз точно писах на предишната тема тази сутрин че ще има нова версия и тя вече е готова.
Свалям я веднага да я пробвам.

husi
husi

на тебе да не ти дават пари че да правиш реклама на Gizmo чак ника ти е „Gizmo на български“

Белгиеца
Белгиеца

Не не ми дават пари :sobbing:
обаче ми предоставят безплатно SIP сървъра им да си регистрирам ATA / IP SIP harde-phone и да ми се обаждат безплатно така от Gizmo всички които искат, дори и когато не ми е включен компютъра.
Благодарение на тяхния сървър си имам „Зелен телефон“ ( = звъни се безплатно до него). Та за това и съм го превел Гизмото та да не ми мрънкат разни хора че не говорели английски.

П.П.: има и други такиви сървъри, не е само този.

ballantine
ballantine

с какво е по-добре ползването на Гизмо от Скайп???

Белгиеца
Белгиеца

От Gizmo можеш да ми звъниш до един телефонен апарат ( включен чрез адаптер към Инетернет) безплатно без да ми трябва да ми е включен компютъра, щото аз като гледам телевизия например не си оставям компютъра включен, но ти пак можеш да ми се обадиш безплатно. Това удоволствие не е възможно нито със Скайп, нито с Гугъл Толк, нито с Яху или МСН месенджърите, защото за да ти се обади някой от тези програми трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си си включил компютъра. Гизмо не е единствената програма от която можеш да ми се обадиш безплатно когато ми е изключен компютъра, има… Виж още »