Google Drive 53.0.8.0

3
4971

Google Drive ви дава място където можете да създавате, споделяте, работите с други потребители и да съхранявате всичките си неща.

Приложението Google Drive за Mac и Windows РС позволява бекъп на файлове в облачното хранилище Google Drive или в Google Photos. Потребителите могат да резервират и синхронизират в облака не само специалните папки на Google Drive, но която и да е друга папка, вкл. цялата си система.

С Google Drive вие можете:

Да създавате и да работите заедно. Google Документите са вградени в Google Drive, така че вие може да работите с другите в реално време върху документи, таблици и презентации. След като споделите нещо с другите вие може да добавяте коментари и да получавате съобщения, когато другите коментират нещо.

Имате достъп навсякъде, по всяко време и от всяко устройство. Поддържат се Mac и PC.

Има вградена търсачка, която позволява да търсите файловете според вида на файла, собственика и други. Google Drive може дори да разпознае текст в документа чрез Optical Character Recognition (OCR) технологията. Работи се по функция за търсене чрез изображение.

Може да започнете веднага с безплатни 15GB. Може да разширите мястото си до 25GB за 2,49 долара на месец, до 100GB за 4,99 долара на месец и дори до 1TB за 49,99 долара месечно. Хубавото е, че когато платите за повече място вашия Gmail акаунт също получава 25GB.

Google Drive позволява да прикачите снимки от хранилището ви и да ги постнете в Google+, а скоро ще има и същата функция за Gmail. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Google Drive 53.0.8.0 (249 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
someone
someone
3 години

5GB? Не са ли 15 GB?

steffo
steffo
3 години

MEGA дава повече.

блаблабла
блаблабла
1 година

Вместо клиента на Гугъл, може да се използва FreeFileSync.