Google Backup and Sync 3.51.3307.8076

3
3853

Google Backup and Sync преди известен като Google Drive. Място където можете да създавате, споделяте, работите с други потребители и да съхранявате всичките си неща.

Приложението Google Backup and Sync за Mac и Windows РС позволява бекъп на файлове в облачното хранилище Google Drive или в Google Photos. Потребителите могат да резервират и синхронизират в облака не само специалните папки на Google Drive, но която и да е друга папка, вкл. цялата си система.

С Google Backup and Sync вие можете:

Да създавате и да работите заедно. Google Документите са вградени в Google Backup and Sync, така че вие може да работите с другите в реално време върху документи, таблици и презентации. След като споделите нещо с другите вие може да добавяте коментари и да получавате съобщения, когато другите коментират нещо.

Имате достъп навсякъде, по всяко време и от всяко устройство. Поддържат се Mac и PC.

Има вградена търсачка, която позволява да търсите файловете според вида на файла, собственика и други. Google Backup and Sync може дори да разпознае текст в документа чрез Optical Character Recognition (OCR) технологията. Работи се по функция за търсене чрез изображение.

Може да започнете веднага с безплатни 15GB. Може да разширите мястото си до 25GB за 2,49 долара на месец, до 100GB за 4,99 долара на месец и дори до 1TB за 49,99 долара месечно. Хубавото е, че когато платите за повече място вашия Gmail акаунт също получава 25GB.

Google Backup and Sync позволява да прикачите снимки от хранилището ви и да ги постнете в Google+, а скоро ще има и същата функция за Gmail. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Google Backup and Sync 3.51.3307.8076:

  • The “Sync only these folders” list will load more quickly, especially for users with many folders to sync.
  • Additional bug fixes and performance improvements

Официална страница
Изтегли: Google Backup and Sync 3.51.3307.8076 (53.7 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари