ImgBurn 2.3.0.0

7
2

ImgBurn е малка и удобна програма за запис на CD и DVD. Тя работи бързо и ефикасно с всички записвачки на пазара. Програмата е добра алтернатива на популярния Nero Burning ROM. Лиценз: Freeware.

Екран: 1 | 2 | 3 | 4
Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.imgburn.com | За промените
Download: ImgBurn 2.3.0.0 (1.50 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
oksford
oksford

Интерестно, искам да запиша един обикновен текстови файл, и неще :speak: а иначе имидж файловете няма проблеми, но как примерно ще замества неро, като неможе да се запише един обикновен текстови файл или някакво ехе……

Mindkiller
Mindkiller

Разбира се че не може.Нали програмата е Img(Image) Burn демек пече само Images.Може обаче да Build-ваш Images.
Както и да е програмата е много добра и си заслужава(все пак това е наследника на DVD Decrypter).

Agentpat™
Agentpat™

На това:“Програмата е добра алтернатива на популярния Nero Burning ROM“, аз лично мога само да се изсмея 😆 . Пита се в задачата? Може ли „Трабант“ да бъде алтернатива на „Мерседес“?

plbal1n
plbal1n

Програмата записва каквито и да е файлове – изберете от менюто Mode опцията Build. Не е нужно да се прави image преди това.

Относно Трабанта и Мерцедеса – да не забравяме, че Трабанта е безплатен в този случай. Преди да се измееш – защо не обясниш колко си платил от джоба си, за да купиш Nero? Не всеки има възможност да ползва краден софтуер!

Agentpat™
Agentpat™

А колко българи имат възможност да си закупят легален такъв?
И не се пише „Мерцедеса“, а „Мерседеса“, господин „Морал“ :B).

plbal1n
plbal1n

Написъл съм го правилно – Мерцедес. За справка Google, Wikipedia, Балкан Стар.

Има хора, които не приемат чуждото мнение дори и да е правилно и обичат да се изказват неподготвени…

Да хвалиш платен софтуер, лидер на пазара като Nero в точно в тая тема е безмислено. Още по-тъпо е да оправдаваш пиратството с това, че сме бедни.

ImgBurn има много неща, които са далеч по-зле (най-малкото като интерфейс) от Nero – например не може да пече audio дискове. За сметка на това има burrrn, който също е безплатен. Всичко е въпрос на избор!

Agentpat™
Agentpat™

Мой човек – нито съм тръгнал да хваля Nero (защото, ако тръгна да го правя, много има да изпиша по темата),нито съм тръгнал да оправдавам пиратството! Просто зададох един, малко риторичен въпрос. А сега и още един: ти като си толкова (както се вижда) антипиратски настроен, колко от софтуера на личния ти компютър е легален и надлежно платен? П.П. А що се отнася до „Мерцедес“, или „Мерседес“ – ами така се е казвала дъщерята на Емил Еллинек (австро-унгарски консул в Ница) закупил първият автомобил на „Даймлер“ и помолил управата на компанията да кръстят автомобила на нейното име. Така че нека… Виж още »