IObit SmartDefrag 6.3.5.189 Final

4
2924

Основната причина компютъра ви да бъде бавен и нестабилен е фрагментацията на диска. IObit SmartDefrag е програма, която дефрагментира хард дисковете и увеличава производителността на компютъра до 500% повече. Мотото на издателя е „Инсталирай и забрави за проблемите“. Програмата разполага с автоматичено дефрагментиране в Background режим. Анализиран от много фирми, IObit SmartDefrag e 100% работещ, без spyware и adware.

IObit SmartDefrag е програма, създадена да предотвратява забавяния и нестабилност в работата на вашият компютър. Тя ще ви помогне да дефрагментирате твърдия диск на PC-то по един добър и ефикасен начин. С опцията „Авто Дефраг“, IObit Smart Defrag работи автоматично и необезпокояващо във фонов режим, запазвайки оптималната скорост на диска. Можете да зададете график за автоматична дефрагментация.

С IObit SmartDefrag забавянето, „замръзването“ и „забиването“ на компютъра са вече неща от миналото. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за IObit SmartDefrag можете да научите от нашата статия IObit Smart Defrag – отървете се от фрагментираните файлове.

Промени в IObit SmartDefrag 6.3.5.189 Final:

+ Improved defrag engine for faster and more effective defragmentation.
+ Supported 4K resolution.
+ Updated ChineseTrad and Dutch.
* Fixed some minor bugs.

Купи IObit SmartDefrag 6 PRO сега!

Официална страница
Изтегли: IObit SmartDefrag 6.3.5.189 Final (15.5 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KoiAzLiWe
KoiAzLiWe

Промоционален код за програмата http://www.comss.info/page.php?al=I...rt_Defrag_Pro_5

brave
brave

След като Лаптопа ми има само SSD дискове тази програма ми е ненужна. Тя е само за обикновени Хард Дискове. Може да го поясните в описанието, че не всички знаят.

user
user

Ако потребителя има само хард дискове и е инсталирал Linux тази програма не му трябва, само windows бозата разкъсва файловете на парчета.

the professor
the professor

поредната програма за преждевременно износване на харддискове и появата на лоши сектори… дисковете вече са бързи и имат много кеш, не им трябва програма която да чете и пише допълнително по диска… освен това е лъжа че фрагментирането прави компютъра нестабилен, а дефрагментирането ще ускори диска 5 пъти (500 %)