IObit SmartDefrag 6.1.5.120 Final

2
2247

Основната причина компютъра ви да бъде бавен и нестабилен е фрагментацията на диска. IObit SmartDefrag е програма, която дефрагментира хард дисковете и увеличава производителността на компютъра до 500% повече. Мотото на издателя е „Инсталирай и забрави за проблемите“. Програмата разполага с автоматичено дефрагментиране в Background режим. Анализиран от много фирми, IObit SmartDefrag e 100% работещ, без spyware и adware.

IObit SmartDefrag е програма, създадена да предотвратява забавяния и нестабилност в работата на вашият компютър. Тя ще ви помогне да дефрагментирате твърдия диск на PC-то по един добър и ефикасен начин. С опцията „Авто Дефраг“, IObit Smart Defrag работи автоматично и необезпокояващо във фонов режим, запазвайки оптималната скорост на диска. Можете да зададете график за автоматична дефрагментация.

С IObit SmartDefrag забавянето, „замръзването“ и „забиването“ на компютъра са вече неща от миналото. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за IObit SmartDefrag можете да научите от нашата статия IObit Smart Defrag – отървете се от фрагментираните файлове.

Промени в IObit SmartDefrag 6.1.5.120 Final:

+ Improved defrag engine for faster and more effective defragmentation.
+ Supported 4K resolution.
+ Updated ChineseTrad and Dutch.
* Fixed some minor bugs.

Купи IObit SmartDefrag 6 PRO сега!

Официална страница
Изтегли: IObit SmartDefrag 6.1.5.120 Final (12.7 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
braveKoiAzLiWe Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KoiAzLiWe
KoiAzLiWe

Промоционален код за програмата http://www.comss.info/page.php?al=I...rt_Defrag_Pro_5

brave
brave

След като Лаптопа ми има само SSD дискове тази програма ми е ненужна. Тя е само за обикновени Хард Дискове. Може да го поясните в описанието, че не всички знаят.