K-Lite Codec Pack 15.2.0 Final

6
24749

В K-Lite Codec Pack са събрани всички по-известни кодеци, с които ще можете да слушате и да гледате най-популярните мултимедийни формати.

K-Lite Codec Pack е може би най-известният пакет с кодеци в момента за възпроизвеждане на най-различни видео- и аудио файлове.

Има 4 отделни версии за различни нужди и предпочитания и включва поддръжка за всички реално използвани формати, на които можете да попаднете.

Full версията включва всичко, което фигурира в по-леките версии (Media Player Classic, ffdshow, поддръжката на DivX, XviD, MP3, AC3/DTS, H.264, Windows Media Audio/Video, OGG Vorbis, MP4, Matroska, OGM, FLV, MPEG-TS) и добавя поддръжка на: On VP, MPEG-1/2, Intel Indeo, huffyuv (видео), AAC, MPC, APE, FLAC, WavPack и Voxware MetaSound (аудио).

Следните кодеци разполагат и с възможност за компресиране: DivX, XviD, MP3, H.264, On VP, Intel Indeo и huffyuv. Интегрирани са и още полезни инструменти за работа с видео файлове.

Препоръчително е да не слагате едновременно повече от един такъв пакет, затова, ако имате друг, такъв деинсталирайте го, преди да инсталирате K-Lite Codec Pack. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: K-Lite Codec Pack 15.2.0 Basic Final (16.5 MB)
Изтегли: K-Lite Codec Pack 15.2.0 Standard Final (40.0 MB)
Изтегли: K-Lite Codec Pack 15.2.0 Full Final (46.5 MB)

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Учуден
Учуден

Защо, качвате слабите и орязани версии „Basic, Standard и Full“, след като сте качили, Mega (най-добрият от тях!)? Напълно излишно действие! Защото, за момент се бях объркал, че тук е Mega и се запитах, къде е… После се ориентирах, че е предишният под него. Не я правете тази грешка повече! Mega, доста добре върви и на най-слабият компютър които има, така че… (ако именно поради тази причина се качват и те?) …Извинявам се, предварително ако съм предизвикал Спам (не съм такъв човек), но реших да кажа. Иначе, страхотна програма е „K-Lite_Codec_Pack_1335_Mega“! Само с нея гледам, 2D филми, сериали, видео и… Виж още »

Просветлен
Просветлен

То по твойта логика, защо изобщо разработчика създава другите пакети – “Basic, Standard и Full” ?
На официалния сайт на К-лайт си пише защо

smurfavr
smurfavr

Карабойчев къде видя,че публикувам и разпространявам незаконен софтуер?
Правиш ли разлика от търсене на програма и от разпространение?
Или си станал с гъзa на горе тази сутрин и трябваше да ли лепнеш предупреждение (без автоматично нулиране) Язък,че си администратор от толкова години а слагаш не регламентирани предупреждения.Във форума има доста теми в които е писано и публикуван незаконен софтуер,но явно за някои потребители това не е забранено и на тях не им се слага предупреждение.