K-Lite Codec Pack 17.6.0 Final

8
40664

В K-Lite Codec Pack са събрани всички по-известни кодеци, с които ще можете да слушате и да гледате най-популярните мултимедийни формати.

K-Lite Codec Pack е може би най-известният пакет с кодеци в момента за възпроизвеждане на най-различни видео- и аудио файлове.

Има 4 отделни версии за различни нужди и предпочитания и включва поддръжка за всички реално използвани формати, на които можете да попаднете.

Full версията включва всичко, което фигурира в по-леките версии (Media Player Classic, ffdshow, поддръжката на DivX, XviD, MP3, AC3/DTS, H.264, Windows Media Audio/Video, OGG Vorbis, MP4, Matroska, OGM, FLV, MPEG-TS) и добавя поддръжка на: On VP, MPEG-1/2, Intel Indeo, huffyuv (видео), AAC, MPC, APE, FLAC, WavPack и Voxware MetaSound (аудио).

Следните кодеци разполагат и с възможност за компресиране: DivX, XviD, MP3, H.264, On VP, Intel Indeo и huffyuv. Интегрирани са и още полезни инструменти за работа с видео файлове.

Препоръчително е да не слагате едновременно повече от един такъв пакет, затова, ако имате друг, такъв деинсталирайте го, преди да инсталирате K-Lite Codec Pack. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: K-Lite Codec Pack 17.6.0 Basic Final (18.9 MB)
Изтегли: K-Lite Codec Pack 17.6.0 Standard Final (33.8 MB)
Изтегли: K-Lite Codec Pack 17.6.0 Full Final (48.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари