Kaspersky PURE R2 9.1.0.124 Final

0
15

Kaspersky PURE/Crystal далеч надхвърля обикновената компютърна защита, имунизирайки PC-то срещу кибер атаки от всякакъв вид.
Kaspersky PURE/Crystal е професионален убиец на вируси от най-висока класа, справящ се с всякакъв вид цифрови заплахи. Можете да разчитате на него относно защитата на цялостта и конфиденциалността на всички Ваши дигитални активи.

Възможности на програмата:
* Борба с дигиталното замърсяване
Kaspersky PURE/Crystal пази вредното съдържание и спама под контрол, без да нарушава достъпа ви до приложенията, ел. поща и Интернет. Наличните допълнителни средства за сигурност заличават всички следи от данни, така че хакерите да не могат да ви проследят.
* Защита на дигиталните активи
Kaspersky PURE/Crystal защитава вашите снимки, музика, документи, видео и др., така че те да не бъдат унищожени, откраднати или повредени. Наличието на усъвършенствани средства за архивиране и последните криптиращи технологии правят така, че само вие да решавате с кого и как да споделяте лични данни.
* Защита на дигиталната идентичност
Kaspersky PURE/Crystal съдържа всичко от което се нуждаете за защита на вашата цифрова идентичност: вградена виртуална клавиатура, последни анти фишинг технологии и система за сигурно управление на паролите. Kaspersky PURE/Crystal ви позволява пълен контрол върху това кой използва компютрите в домашната мрежа, какво може да се вижда и да се прави, онлайн и офлайн. Налична е детайлна система за доклади за осигуряване на пълна информираност.
* Централизирано управление на сигурността
Kaspersky PURE/Crystal позволява проверка на мрежовата сигурност, автоматично изтегляне на обновяванията (вкл. от специално определен за целта компютър), запис на събития и оптимизиране на процесите на архивиране и сканиране; всичко това от която и да е точка на домашната мрежа.
* Осигуряване на цялостна защита
Kaspersky PURE/Crystal е цялостно решение за защита на домашната мрежа. Той съдържа всичко от което се нуждаете за управление на мрежовата сигурност, без да е необходимо да сте IT експерт. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Kaspersky PURE R2 9.1.0.124 Final (118.76 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари