MediaGet 3.01.4001

1
3067

MediaGet е програма за търсене и сваляне на медийни файлове, игри и софтуер.

Поддържа огромен брой торент тракери и дава достъп до закрити P2P мрежи; разполага с голяма база различни филми, разпределени по жанр, с описания, скрийншоти, обложки, данни за файла и др., обновявана постоянно.

Особено внимание заслужава възможността за експорт или импорт на сваляния, т.е. можете да започнете свалянето на дадена информация на един компютър, а да го завършите на друг.

MediaGet разполага с удобна търсачка, сред чиито резултати от търсене можете да избирате необходимия Ви файл, за когото тя дава и богата допълнителна информация – можете да търсите и сваляте филми, музика, софтуер и какво ли още не без каквито и да било ограничения или регистрации.

Ще имате достъп до онлайн преглед на филмите или възможност за предварително прослушване на музикалните файлове с помощта на вградения медиен плейър. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: MediaGet 3.01.4001 за Windows (21.3 MB)
Изтегли: MediaGet 3.01.4001 за MacOS (83.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари