Microsoft Office 2016 Public Preview

0
1723

Microsoft Office 2016 Public Preview е новият офис-пакет на Microsoft, предназначен предимно за програмисти, разработчици и IT-специалисти, с цел събиране на статистика, мнения, предложения и отзиви.

Microsoft Office 2016 Public Preview предлага всеобщ достъп до всички документи. Освен създаването, редактирането и запазването на документите от локалното устройство към електронен облак, в новия Outlook се е появила възможност за прикачане на документи от OneDrive и задаване правата за достъп. По този начин по-лесно се обменят работните файлове.

Microsoft Office 2016 Public Preview вече разполага със съвместен достъп до документите (Collaboration), като сега тази функционалност работи не само чрез облачната услуга Office Online, и при обикновената десктоп-версия на офис-пакета.

В приложенията на офис-пакета е въведено машинно обучение, например функцията Clutter в Exchange за Outlook и много други. Код за активиране от Microsoft: NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Microsoft Office 2016 Public Preview
Официална страница
Изтегли: Microsoft Office 2016 Public Preview 32-бита, част 1 (2,5 MB)
Изтегли: Microsoft Office 2016 Public Preview 64- бита, част 1 (3,7 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари