Microsoft OneDrive 19.152.0927

8
4701

Microsoft OneDrive е облачната услуга на Microsoft, която конкурира Dropbox и компания. Разликата е, че постепенно Microsoft интегрира OneDrive и с останалите си продукти. Така може лесно да запаметявате документи от Word например директно в OneDrive и те да са достъпни от всяко устройство.

Услугата е безплатна и изисква единствено Microsoft акаунт. След това трябва да отворите страницата на OneDrive и да я активирате. Ще получите приложение за вашата операционна система, което трябва да инсталирате на компютъра. В последствие може да инсталирате приложения и на мобилните си устройства, но файловете ви ще са достъпни и чрез уеб браузър.

След като пуснете приложението, трябва да изберете папките, които да се синхронизират със сървъра. Всеки път, когато поставите файл в тях, той автоматично ще се качва. Може да персонализирате и другите настройки според желанията си.

Безплатният акаунт получава 5GB пространство, като има и платени услуги с до 100GB капацитет.

С Microsoft OneDrive разполагате с достъп до всичко и отвсякъде с вашия OneDrive: Вашите снимки, документи и други важни файлове са достъпни за вас от вашия телефон, таблет, PC или Mac. Накратко, вашите файлове и информация не са ограничени до отделен компютър или устройство. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Microsoft OneDrive 19.152.0927 (33.4 MB)

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
3 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Веселин
Веселин

туко що отворим моя и мястото е 5 ГБ, проверете си статията

златко
златко

пък Mega дават 50gb FREEEEE, Forever

MCMXLVIII
MCMXLVIII

Със студентската версия на Office365 и офисът – безплатен, и 1ТВ OneDrive без пари. ‘Дет’ се вика „И вълкът сит, и агнето цяло“, ама за който е студент… 🙂

gericom
gericom

и само за 4 години, след това пак се плаща 🙂
а като се замислим 12лв на месец… 2 кутии цигари.

Koko
Koko

2кутии=цели 40 цигари 😉 срещу само някакъв си 1ТБ

user
user

Google Drive е много по-добре.

Vlado
Vlado

Ползвам и двете. Принуден съм, заради специфична таблица в Ексел на една банка да ползвам Уан драйв. За всичко останало ползвам Гугъл драйв. Гугъл офис пакета още е доста назад от офиса на МС, но бързо го застига.

Dave
Dave

Това и вирус който ти събира информацията и я продава за да ти пращат спам мейли.