MKVToolnix 62.0.0

0
5460

MKVtoolnix е комплект от инструменти за създаване и промяна на MKV файлове. Приложението е comand-line базирано, но Windows версията има графичен интерфейс, наречен MKVmerge GUI.

Има невероятен списък от поддържани входни формати. Въпреки че това приложение е повече за напреднали потребители, всеки може да го използва за да извърши основните задачи. Например, когато добавите видео файл, MKVtoolnix ще ви върне колко части съдържа файла. Например за XVID клип ви връща  XVID видео част и AC3 аудио част. Когато сте готови да преобразувате файлове в MKV, просто натиснете бутона Start muxing, в долния край на страницата.

Тази безплатна програма има опции за субтитри, видео, аудио и настройки, специфични за формата. Накратко, MKVtoolnix може да предложи много функционалност, но относно видео файлове наистина може да оцените нейните възможности.

MKVToolnix е пакет с инструменти за работа с контейнер формата Matroska (MKA и MKV) и по-точно събиране на отделни потоци (видео, аудио, субтитри и др.) в съответния формат и разцепване на даден MKA/MKV файл на съставните му потоци. Програмата предлага пълно възползване от възможностите на Matroska формата: вграждане на повече от един потоци за видео, аудио и субтитри, вграждане на шрифтове и други файлове, разцепване, създаване на т.нар chapter-и и др. Лиценз: Безплатен GPL.

Промени в MKVToolnix 62.0.0

Официална страница
Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 за Windows 32-bit (24.1 MB)
Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 за Windows 64-bit (23.5 MB)

Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 Portable за Windows 32-bit (21.3 MB)
Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 Portable за Windows 64-bit (21.3 MB)

Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 за Linux (45.0 MB)
Изтегли: MKVToolnix 62.0.0 за MacOS (34.8 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари