MobiMover: безплатна програма за прехвърляне на данните от iPhone към персоналния компютър

3
5499

EaseUS току що обяви новата версия на MobiMover 2.0 – безплатната програма за прехвърляне на данни, съвместима с новите iPhone 8 и iOS 11. Версия 2.0 на софтуерът за трансфер на данни може да се използва за прехвърляне на снимки, видео, аудио, контакти, съобщения, календари, гласови съобщения и други.

EaseUS MobiMover Free 2.0 е безплатен софтуер за прехвърляне на данни от едно iOS устройство към друго, както и към персонален компютър.

MobiMover е първият софтуерен инструмент от този род за импорт/експорт. Програмата работи с Windows 7 и нагоре, Windows 10 също се поддържа без проблеми. Списъкът с поддържаните iOS устройства започва от iPhone 4s и iPad 2.

Програмата EaseUS MobiMover Free е безплатна за използване и може да бъде изтеглена оттук.

Основни функции на програмата MobiMover

Поддържа се прехвърлянето на данни от старите модели iPhone, започвайки от iPhone 4 към новите модели iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X с инсталирана операционна система iOS 11. Ако сте си закупили най-новия айфон, тази програма значително ще ускори прехвърлянето на данните, без да се налага използването на каквито и да е онлайн услуги, които понякога са твърде неудобни.

Премахване на ненужните файлове – полезна функционалност за освобождаване на файлово пространство и почистване паметта на телефона

Синхронизация на файловете в компютъра и iPhone, както и обратното

Създаване на резервни копия на информацията от iPhone и iPad. С тази функция на MobiMover няма да изгубите важните си данни

Обмен на данни между различните iOS устройства, като е възможно прехвърляне на данните към няколко устройства едновременно.

 

EaseUS MobiMover Free в момента е първият в света софтуер за прехвърляне на данни от и към iPhone, включително и iPhone 8, работещ с операционната система iOS 11. По-подробна информация за начина на прехвърляне на файловете и данните можете да намерите тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари