ModernMix 1.21

0
21

ModernMix е програма от популярната Stardock, с помощта на която е възможно стартирането на Modern-приложенията за ОС Windows 8 в прозоречен режим.

Microsoft по принцип позиционира като пълноекранни приложенията за Modern UI потребителския интерфейс, известен по-рано като Metro. ModernMix променя това и с негова помощ е възможно стартирането на приложенията, предназначени за Modern UI в стандартен екранен режим и да се работи с тях по стандартен начин. Специалното меню, което ModernMix вгражда в модерн-приложенията, позволява бързо превключване между режима с цял екран и класически стандартен прозоречен режим на работа. Потребителят може да стартира и и извежда на екрана няколко приложения – както обикновени, така и създадени според Modern UI спецификациите. ModernMix може да показва всички видове приложения в панела със задачите. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: ModernMix
Официална страница
Изтегли: ModernMix 1.21 (5,6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари