Mozilla SeaMonkey 2.53.16 Final

0
3525

Излезе нова версия на програмата, която според разработчиците си е подобрен вариант на Mozilla Suite. Проектът, по-рано известен като Mozilla Application Suite, вече носи името SeaMonkey. Новият проект се разработва и от нов екип. В състава и влизат браузър с поддръжка на табове и вградени Pop-Up Stopper, Mail клиент, IRC приложение, многофункционален HTML-редактор и RSS-клиент.

SeaMonkey наследи успешно Mozilla. Представлява пакет инструменти за работа в Интернет, който включва браузър, HTML редактор, клиент за електронна поща и новинарски групи, адресна книга и IRC-клиент. Функционалността на всеки един компонент може да бъде разширена с plug-in-и или разширения (add-ons). Външният вид се променя с кожи. Браузърът е бърз, сигурен и стабилен – отличен избор за всички потребители на Интернет. За промените в тази версия можете да прочетете тук. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: Mozilla SeaMonkey 2.53.16 Final за Windows 32-bit (38.4 MB)
Изтегли: Mozilla SeaMonkey 2.53.16 Final за Windows 64-bit (41.3 MB)
Изтегли: Mozilla SeaMonkey 2.53.16 Final за Linux (51.2 MB)
Изтегли: Mozilla SeaMonkey 2.53.16 Final за MacOS (51.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари