MPlayer 1.0 pre8

7
3

MPlayer е видео плейър, който поддържа всички разпространени видео формати, а също и субтитри. С него можете да гледате DVD, VCD, SVCD, DivX и дори WMV видео. Лиценз: Open Source.

Още по темата : MPlayer и Mencoder за Windows (статия).

Официална страница: www.mplayerhq.hu
Download: MPlayer 1.0 pre8 за Windows | BG Mirror (7.95 MB)
Download: MPlayer 1.0 pre8 за Linux | BG Mirror (7.79 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
daninelkalbenedict.nfo Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
daninel
daninel

Добро утро!!! Това е стара новина, а пък и то Калдата много небрежно се отнася към Линукс софтуера. Не мога да разбера защо всички бягат от Линукс все едно е прокълнат или ще те зарази с чума??? 😮

На мен лично ми е писнало да чета за някакви си тъпи програмки дето излиза нова версия през ден и даже новината я няма в официалния сайт. Обаче когато излиза нещо колосално като Мплеър, трябва всичко да е скрито-покрито. Аз недоумявам!!!!???!!!!

daninel
daninel

Идеята ми е, че излезе на 12. Незнам кога е излезнала Win32 версията и чесно казано не ме интересува. А пък и днес е 14, което означава, че теоритично мога да съм я ползвал вчера!!!

Имам предвид, че нещо, което има връзка с Линукс го избягвате като новини. Ей това е скрито-покрито. Не винаго го правите, ама това си е ваша политика.

Не всичко е Винбоз и някои хора имат други предпочитания!!! А което е „най-лошото“ – тези хора се увеличават

daninel
daninel

Целта ми не е да се заяждам и просто да си чеша езика. Ще използвам опцията за добавяне на новини. 😉

have a nice day! 🙂

benedict
benedict

Защо всички Линукс „фенове“ си мислят, че има световна конспирация срещу тях и най-вече срещу любимата им ОС. 2 дена си е напълно допустимо закъснение. Така или иначе по-добре 2-дни по-късно, отколкото изобщо.
За програмата – най-добрият плейър, според мен, за слаби машини. Върви перфектно на процесори, на които всичко друго влачи и сече.

.nfo
.nfo

mplayer e един от малкото плеъри, който се държи чудесно със online гледане на филми.
Надали всички Линкукс фенове, са като този. Повечето са интелигентни и компютърно грамотни хора, които имат ясна представа за нещата и не обвиняват безпринципно.’
Казвам го като Windows фен 🙂