NetSetMan 5.1.1

0
2298

NetSetMan е безплатна особено полезна програма, която ви позволява мигновено да превключвате между шест различно конфигурирани мрежови настройки (профили за свързване). Омръзна ли ви да сменяте настройките на мрежовата карта на вашият лаптоп всеки ден? Една и съща процедура постоянно? Когато сте на път, в къщи, в офиса…? NetSetMan е програма която ви позволява да превключвате между различните мрежови профила само с няколко кликвания. С нея ще запомните всички детайли за дадена мрежова връзка и ще я активирате бързо и лесно, когато ви трябва.

С NetSetMan няма да се налага да конфигурирате всеки път вашите мрежови настройки, тъй като програмата може да превключва между различните мрежови настройки, на които вече сте задали – IP адрес, DNS сървъри, Subnet Mask, Gateway, работна група, име на компютъра, WINS сървър, принтер, скриптове за стартиране и други.

NetSetMan е много полезна, ако имате лаптоп или пътувате доста често и трябва всеки път да се свързвате към различна мрежа. Програмата е полезна и за домашни потребители, използващи Интернет от няколко доставчика.

NetSetMan безплатна с добър, приятен и лесен интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в NetSetMan 5.1.1:

– New: Context menu in WiFi Management for quick access to Enable/Disable
– New: Context menu in WiFi/AutoSwitch for quick log file/folder access
– Fix: Program settings might not have been saved after being changed
– Fix: Connected WiFi network possibly not displayed in TrayInfo
– Fix: System/Firewall status not applied correctly
– Fix: Download button in Update dialog inactive in certain constellations
– Fix: Update process for restricted user accounts

Официална страница
Изтегли: NetSetMan 5.1.1 (6.37 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари