NOD32 Antivirus 13.0.22.0 Final

3
5351

NOD32 е антивирусна система от ново поколение, използваща монолитно ядро за откриване и защита срещу широк спектър появяващи се заплахи, включително вируси, spyware, adware и phishing атаките – в реално време, дори преди да са излязли вирусните дефиниции.

NOD32 притежава най-добрите евристики в лицето на ThreatSense. Това е технология от ново поколение, която проактивно (енергично, агресивно, интензивно) дешифрира и анализира изпълнимия код, за да идентифицира все по-сложното поведение на новопоявяващите се вредители.

NOD32 е най-бързото и най-малко ресурсоемкото решение в тази индустрия, и не е пропуснала нито един In the Wild вирус през последните десет години – от Май 1998 (Virus Bulletin). Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: NOD32 Antivirus 13.0.22.0 Final за Windows 32-bit (50.5 MB)
Изтегли: NOD32 Antivirus 13.0.22.0 Final за Windows 64-bit (54.7 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Gregory House
Gregory House

Ако получавате внезапен срив на системата без видима причина-спрете самозащитата и/ или иновативния мемъри скенер:help wanted4:Те са в секцията ХИПС:rolleyes:Самозищатата и /или иновативния мемъри скенер влиза в конфликт с Ядрото на Уиндоус:help wanted4:Ако не помогне минете на бетата-10.171

ExaFlop
ExaFlop

Езици:
Немски, чешки, словенски

ExaFlop
ExaFlop

Езици: немски, чешки и словенски.