Norton Internet Security 22.19.8.65 Final

2
1456

Norton Internet Security предпазва Вашия компютър от неоторизирани хакерски атаки, вируси и Spyware. Включва в себе си Norton AntiVirus и Norton Personal Firewall в пълните техни функции.

Norton Internet Security е сред най-бързите и леки софтуерни пакети за цялостна компютърна сигурност на пазара – използвайте ефективно времето пред, а не в очакване на системата ви за защита да си свърши работата.

Norton Internet Security разполага с постоянни актуализации за максимална защита – доставят се на всеки 5 до 15 минути, за да засичат и елиминират всички нови заплахи. Системата спира вируси, червеи, шпионски софтуер, ботове и много други – поддържа системата защитена от всички видове зловреден код. А също така предотвратява разпространение на заразени с вируси електронни писма и чат съобщения, за да може да се чувствате сигурни, когато комуникирате онлайн.

Norton Internet Security отстранява проблемите със сигурността на браузърите и защитава от заразени уеб сайтове, така че да може да сърфирате в интернет без притеснения. Системата блокира и опити за онлайн кражби на самоличност, така че вие да може да пазарувате, банкирате и браузвате в интернет, когато и където искате без излишни притеснения. Защитата засича и блокира заплахи и хакери благодарение на двупосочен firewall, който може автоматично да взема решения за сигурността на системата ви вместо вас и съответно без да ви стряска или дразни с постоянно изскачащи съобщения. Лиценз: Платен (Trial).

Купи Norton Security сега!

Официална страница
Изтегли: Norton Internet Security 22.19.8.65 Final (222 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Oracle
Oracle

Ползвам я малко повече от година.
Взех лиценз за около 50 EUR за 5 машини.
Трябва да кажа, че е доста лека и работи много добре.
Засега нямам никакви проблеми и я препоръчвам.

Иван
Иван

От tr.norton.com я има в момента за около 50 лева за 10 устройства (5 лв/устройство).