Opera@USB 30.0.1835.55453

1
41

Напълно функциониращ вариант на Opera, специално оптимизиран, за работа от USB-стик. Програмата няма нужда от инсталиране, така че би могла да работи директно от носителя. Подходящ вариант в случай, че трябва да използвате чужд или служебен компютър. Освен от USB-устройство, Opera@USB работи от CD, Flash-карта или MP3-плеър.

Сърфирайте в Интернет по-сигурно, по-бързо и по най-лесния начин. Най-пълнофункционалният и мощен Интернет-инструмент, Opera, включва Рop-Up блокиране, табово браузване, интегрирано търсене и допълнителни функции като вградена e-mail програма, RSS новини и IRC чат. Само с няколко кликвания на мишката имате възможност да настроите външния вид на Opera според нуждите си. Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира bookmark-ите, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър.

Opera е една много привлекателна алтернатива на Internet Explorer, Mozilla Firefox и Netscape. Видимо по-бърз, с различен интерфейс, вграден пощенски клиент и богати възможности за настройка. Новите прозорци се отварят като tab бутони, което го прави доста по-компактен.

Opera разполага с чудесна машина за рендиране, e-mail клиент, удобен интерфейс (включително и на български), възможност за гласови команди, RSS новини, IRC чат, поддръжка на торенти и много други. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Opera можете да научите от нашата статия Opera – инсталация и инструкции за работа.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Opera@USB 30.0.1835.55453 (13.4 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Opera@USB 30.0.1835.55453"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Ивайло Минков
Ивайло Минков
Много грешна и подвеждаща статия. Калине много голям срам. Опера от над 2 години(ДВЕ години) преминаха от Presto engine към Blink базиран на Chromium(нищо чудно все пак опера участваха доста идейно в него). Версия 12 беше последната с Presto и съответно с гореспоменатите „предимства“. Опера „изнесоха“ пощенският си клиент от browser-a. Всички останали вградени приложения като (irc и торернт клиенти) си останаха във версия 12. Евентуално може да се очаква да се завърнат като Extension-и, но така е вече 2 години. RSS-то мисля, че го елиминираха още в 11 версия. Версия 15 е първата с новият енгин. И макар да… Виж още »
wpDiscuz