PhotoFiltre Studio 11.4.1

1
1429

PhotoFiltre Studio е универсална програма за корекция и ретуширане на изображения, с богата гама допълнителни възможности.

Програмата не е сложна за използване и има всички основни средства за редактиране, като регулиране на яркостта, контраста, гамата и т.н. Освен тези основни възможности PhotoFiltre Studio предлага над 100 филтъра за обработки на изображения, като например акварелни бои, пастели, случайни линии и други подобни. Най-често използваните филтри са изведени на панела с инструментите за по-лесен достъп.

Сред останалите възможности на PhotoFiltre Studio са използване на слоеве, работа с декоративен текст, оптимизирана графика, създаване на поздравителни картички и пликове, работа с шаблони.

PhotoFiltre Studio е по-скоро професионален редактор на изображения, който е една изненадваща алтернатива на другите подобни решения. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в PhotoFiltre Studio 11.4.1:

– Bugs fixes and improvement of the function Fisheye correction

Официална страница
Изтегли: PhotoFiltre Studio 11.4.1 за Windows 64-bit (29.7 MB)
Изтегли: PhotoFiltre Studio 11.4.1 Portable за Windows 64-bit (15.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари