Skype Portable 6.7.59.102

0
372

Напълно функциониращ вариант на Skype, специално оптимизиран, за работа от USB-стик. Програмата няма нужда от инсталиране, така че би могла да работи директно от носителя. Подходящ вариант в случай, че трябва да използвате чужд или служебен компютър. Освен от USB-устройство, Skype Portable работи от CD, Flash-карта или MP3-плеър.

Skype е програма за PC2PC разговори през интернет. Основава се на P2P-трансфера на данни, като по този начин не е необходима постоянна връзка със сървър, както е при добре познатите ни месинджъри. Не накъсва, няма ехо, има изключително приятен и интуитивен интерфейс.

Skype e компактна програма за провеждане на безплатни телефонни разговори из целия свят. Дори може да се каже, че Skype превъзхожда обикновените телефони, предоставяйки по-добро качество на звука. Друго предимство на приложението е, че работи дори през firewall и не се нуждае от конфигуриране. Програмата използва P2P (peer-to-peer) метод, за да ви свърже с други потребители. Използваната технологията е доста стабилна, а навигацията е много лесна и удобна.

Skype е снабден с многоезичен интерфейс и има наличен български. Авторите гарантират, че Skype не съдържа шпионски приложения. Има възможност да осъществявате и видео връзка.

Допълнително се предлага SkypeOut – платена услуга, чрез която може да се говори с обикновени телефони по целия свят, при това на ниски цени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Skype можете да научите от нашата статия Skype – инсталация и ръководство за работа.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Skype Portable 6.7.59.102 (611 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за