Spotify 1.1.17.543

5
3543

Spotify е музикална услуга, предлагаща легален стрийминг на музика от много лейбъли, включително Sony, EMI, Warner и Universal.

Spotify е услуга, която ще ви хареса, ако все още не сте я използвали. Потребителите могат да търсят по име на песента, изпълнител, наименование на албума, по жанр или плейлист.

За използване на услугата е необходимо всеки абонат да си направи акаунт. Потребителите могат да се абонират и да следят изпълнителите, лейбълите, както и другите потребители.

Всеки нов потребител получава пробен абонамент за 6 месеца, който позволява да се слуша музика без ограничения. След изтичане на пробния период възможността да се прослушват записи се ограничава до 10 часа на месец (освен в САЩ), а във Великобритания и Франция – не повече от пет пъти за всеки запис. Освен това потребителят трябва периодично да изслушва рекламни съобщения. Платеният абонамент за Spotify (Premium) изключва рекламата, позволява траковете да се прослушват с по-висок битрейт, без ограничения по време, да се сваля музика и да се слуша без включване към Интернет (офлайн).

Spotify е ветеран сред музикалните стрийминг услуги. През 2008 година компанията просвирва първата си песен, а днес вече има над 60 милиона потребители, 15 милиона платени абонати, 30 милиона песни и над 1,5 млрд. плейлисти.

Това я прави най-голямата и най-известната стрийминг услуга в света. Освен уеб-версията, Spotify има десктоп приложение за Windows, OS X, Linux и мобилно приложение за устройства с iOS, Android, BlackBerry и Windows Phone.

Официална страница
Изтегли: Spotify 1.1.17.543 (870 KB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

забравихте да напишете, че програмата забива, товари харддиска и го скапва, освен това го пълни с гигабайти боклук…

TianlanSha
TianlanSha

istina e, po-dobre da se polzva web versiqta

Лазар
Лазар

https://press.spotify.com/us/about/
Новите версии не забиват, а и статистиките го показват донякъде: Вече 140 милиона активни потребители, 70 милиона платени…

Иван
Иван

Путифай не го харесвам. Качеството е ниско и през 4, 5 песни реклами. А с АдБлок и Ютюб и картина имам.

Bongo
Bongo

На мен не ми даде 6 месеца пробно. Не ми допада и менюто. Обаче SoundCloud за мен е по-добър!