Spotify 1.1.57.443

7
5698

Spotify е музикална услуга, предлагаща легален стрийминг на музика от много лейбъли, включително Sony, EMI, Warner и Universal.

Spotify е услуга, която ще ви хареса, ако все още не сте я използвали. Потребителите могат да търсят по име на песента, изпълнител, наименование на албума, по жанр или плейлист.

За използване на услугата е необходимо всеки абонат да си направи акаунт. Потребителите могат да се абонират и да следят изпълнителите, лейбълите, както и другите потребители.

Всеки нов потребител получава пробен абонамент за 6 месеца, който позволява да се слуша музика без ограничения. След изтичане на пробния период възможността да се прослушват записи се ограничава до 10 часа на месец (освен в САЩ), а във Великобритания и Франция – не повече от пет пъти за всеки запис. Освен това потребителят трябва периодично да изслушва рекламни съобщения. Платеният абонамент за Spotify (Premium) изключва рекламата, позволява траковете да се прослушват с по-висок битрейт, без ограничения по време, да се сваля музика и да се слуша без включване към Интернет (офлайн).

Spotify е ветеран сред музикалните стрийминг услуги. През 2008 година компанията просвирва първата си песен, а днес вече има над 60 милиона потребители, 15 милиона платени абонати, 30 милиона песни и над 1,5 млрд. плейлисти.

Това я прави най-голямата и най-известната стрийминг услуга в света. Освен уеб-версията, Spotify има десктоп приложение за Windows, OS X, Linux и мобилно приложение за устройства с iOS, Android, BlackBerry и Windows Phone.

Официална страница
Изтегли: Spotify 1.1.57.443 (877 KB)

3 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари