SWiSH Max 4.0 Build 2011.06.20

0
127

SWiSHmax служи за създаване на флаш анимации за уеб страници. Можете да създавате форми, текст, бутони, спрайтове и траектории на движение.

SWiSH Max е програма, която улеснява флаш аниматорите, като им предлага много по-лесен начин за създаване на по-прости анимации и бутони, спрямо Adobe Flash.

SWiSHmax притежава над 230 ефекта, готови да бъдат приложени в текст, картинки или звуци, а освен тях имате възможност и да създавате свои собствени специални ефекти. Всичко това става по доста елементарен начин, което позволява използването на софтуера дори от начинаещите дизайнери. След като сте готови с крайния си продукт, можете да го експортирате в SWF формат, използвайки компресия, която допълнително намалява големината на файловете. Скрипт езикът позволява програмиране на сложни операции за вашите анимации. Програмата създава всички файлове необходими за качването на Уеб сървър. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: SWiSH Max 4.0 Build 2011.06.20 | BG Mirror (54.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари