USBDeview 3.05

0
3396

USBDeview е съвсем малка, но много полезна помощна програма, показваща списък с всички устройства, включвани към USB портовете на компютърната система. USBDeview дава подробен отчет за това, какъв тип и какво устройство е включвано, към кой точно порт е било включено, кога точно е поставено в USB порта и за колко време. Информацията е подробна и изчерпателна.

USBDeview е удобна за използване от Forensic специалистите за разкриване на неправомерно копиране на данни, за откриване кога точно е осъществено заразяване на компютърната система чрез USB портовете и други. Програмата разграничава включването на обикновени USB стикове от други подобни – карти памет, смартфони, уеб-камери, принтери. Дава се отчет за модела, производителя, серийния номер, времето на включване и времето на изваждане на съответното USB-устройство.

USBDeview може да се използва отдалечено при наличието на администраторски права и позволява отдалечено управление на включените USB-устройства. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в USBDeview 3.05:

  • Added ‘WCID’ column, which displays the ‘Compatible ID’ and ‘Sub-Compatible ID’ strings for WCID Devices (For example: MTP, PTP, WINUSB)

Официална страница
Изтегли: USBDeview 3.05 за Windows 32-bit (98 KB)
Изтегли: USBDeview 3.05 за Windows 64-bit (122 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари