USBDeview 2.80

0
2023

USBDeview е съвсем малка, но много полезна помощна програма, показваща списък с всички устройства, включвани към USB портовете на компютърната система. USBDeview дава подробен отчет за това, какъв тип и какво устройство е включвано, към кой точно порт е било включено, кога точно е поставено в USB порта и за колко време. Информацията е подробна и изчерпателна.

USBDeview е удобна за използване от Forensic специалистите за разкриване на неправомерно копиране на данни, за откриване кога точно е осъществено заразяване на компютърната система чрез USB портовете и други. Програмата разграничава включването на обикновени USB стикове от други подобни – карти памет, смартфони, уеб-камери, принтери. Дава се отчет за модела, производителя, серийния номер, времето на включване и времето на изваждане на съответното USB-устройство.

USBDeview може да се използва отдалечено при наличието на администраторски права и позволява отдалечено управление на включените USB-устройства. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в USBDeview 2.80:

Fixed the serial number command-line options (/stop_by_serial , /enable_by_serial , /disable_by_serial , /remove_by_serial) to accept decoded serial numbers.

Официална страница
Изтегли: USBDeview 2.80 за Windows 32-bit (93 KB)
Изтегли: USBDeview 2.80 за Windows 64-bit (115 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за