Viber 11.6.0.51 за Windows

8
24901

Докато приложението Viber се използва на мобилни устройства, сега можете да използвате Viber за Windows, за да чатите и да изпращате SMS съобщения на приятели на мобилното приложение, както и да извършвате видео разговори от компютъра си.

Безплатни разговори от вашия компютър

Viber за Windows не е автономно приложение, защото то всъщност изисква вече да имате инсталиран Viber на мобилно устройство. След като инсталирате клиента на вашия компютър, Viber автоматично ще импортира контактите ви в приложението от вашия списък с контакти.

След инсталирането на клиента, не е необходимо да правите нещо, за да конфигурирате, и можете да започнете да се обаждате и да изпращате съобщения на вашите приятели с мобилното приложение. Макар Viber за Windows да поддържа видео разговори, функцията все още е в бета версия.

Можете също да изпращате и получавате текстови съобщения от приятели и да започвате групови разговори. Тези съобщения са синхронизирани на мобилното устройство и компютъра.

Лесно за използване

Няма много какво да се види във Viber за Windows. То може да покаже списъка с контакти, регистъра на повикванията и хронологията на разговорите. Приложението има някои опции, като уведомявания в реално време, което е добре, ако сте продължително време пред компютъра и не искате да пропуснете никакви съобщения.

Друга VoIP функция

Когато използвате VoIP услугите, качеството на повикванията винаги зависи от скоростта на вашата връзка. Ако имате бърза и стабилна връзка, няма за какво да се притеснявате.

Видео чатовете изискват по-голяма пропускателна способност, и като се има предвид, че функцията е все още в бета версия, може да не получите най-доброто преживяване като използвате тази функция.

Добра допълнителна функционалност

Ако вече използвате Viber, няма причини да не използвате Viber за Windows. Като се има предвид че много доставчици сега поставят лимит за обмена на данни, като използвате домашната си връзка можете да спестите много от този лимит.

Основна функция на Viber за Windows са безплатните разговори, което го прави страхотно приложение, което да използвате с вашите приятели.

Официална страница
Изтегли: Viber 11.6.0.51 за Windows (92.9 MB)
Изтегли: Viber за Android
Изтегли: Viber за iPhone

Последвайте Kaldata.com във Viber: http://viber.com/kaldata.com

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
росен писков
росен писков

може ли да се инсталира на повече от един компютър

AxOx
AxOx

Да може, но не можеш да го инсталираш но повече от един телефон.

Georgi
Georgi

Не думай, верно ли?

Мeтоди Даmяноf
Мeтоди Даmяноf

„Viber ж.9.8.5.5 за Windows (67.0 MB)“ – > грешно! Размерът вече е 85,48 MB.

SOD
SOD

Да си Махате Рекламните Клипове от Програмата или ще ви иплющя с Adguard !!!

Иван
Иван

Разбира се! Веднага шефе! А, чакай! Ти не си шефа? Значи ни изплющи, ако обичаш. Интересно ми е как ще стане това?

Някой
Някой

ВИБЕР яко нарушава GDPR. Изпращат съобщения от VIber, рекламни и никъде никой не ми е исакл съгласие да ми ги праща. И като цяло прекаляват с техните реклами, стикери и тъпотии. Не знам защо в БГ го ползват всички.

Иван
Иван

Щото бай Асен, дето едва чете, като чул, че може да се обажда без пари и получил оргазъм.