Weather Watcher Live 7.2.254

5
4611

С Weather Watcher Live може да следите промените на климатичната обстановка, тя ще ви покаже времето във всяка една точка на света.

Програмата тегли необходимите данни от метеорологични сървъри в Интернет и предоставя винаги актуална информация. Интегрира се успешно в system tray на Windows системите и дава прогнози и за бъдещи дни.

Weather Watcher Live е изключително полезна програмка за хората, които пътуват или по принцип се интересуват от времето в дадена точка на земното кълбо.

Свързвайки се с метеорологични сървъри, тази програма ще ви покаже времето във всяка една точка на света, заедно с подробна прогноза, включваща скорост на вятъра, влажност и много други.

Освен това ще можете да видите и прогнозата за следващите седем дни, включваща подробна информация дори и по часове. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Weather Watcher Live 7.2.254:

  • FIXED: Degree symbols were displaying as „�“ instead of „°“ in some locations of the interface and export/log files.

Официална страница
Изтегли: Weather Watcher Live 7.2.254 (6.40 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Емил Петров
Емил Петров
4 години

Супер програма, за времето!!!
Използвам я от 5-7 години. Предоволен. (само за компетентни).
Скриншот: Линк за сваляне :

Красимир
Красимир
Отговор на  Емил Петров
3 години

Можете ли да я шарнете отново ?

EmBrother
EmBrother
Отговор на  Емил Петров
2 години

От снощи пробвам „седмица“, в.169 и 183 – инсталирам, пачвам (уж; имам някакъв универсален пач за версии 7х), но не сваля информация за нито една точка от България. Бях със 7ххх134 и преди 4-5 дни взе да показва едни 4 градуса за „цяла София“. Затова ъпдейтнах програмата. Отметната е в изключенията и на Стената и на НОД-а. Нищо. NA, това показва. Предполагам, че се е бъгнала поддръжката от БГ-страна. Ако някой знае, нека напише тук, ще следя известно време.
Иначе програмата е супер!

Малкодански
Малкодански
2 години

Кога ще стане над 25 градуса трайно като температури?

Zero
Zero
Отговор на  Малкодански
2 години

Лятото