Weather Watcher Live 7.2.222

5
3441

С Weather Watcher Live може да следите промените на климатичната обстановка, тя ще ви покаже времето във всяка една точка на света.

Програмата тегли необходимите данни от метеорологични сървъри в Интернет и предоставя винаги актуална информация. Интегрира се успешно в system tray на Windows системите и дава прогнози и за бъдещи дни.

Weather Watcher Live е изключително полезна програмка за хората, които пътуват или по принцип се интересуват от времето в дадена точка на земното кълбо.

Свързвайки се с метеорологични сървъри, тази програма ще ви покаже времето във всяка една точка на света, заедно с подробна прогноза, включваща скорост на вятъра, влажност и много други.

Освен това ще можете да видите и прогнозата за следващите седем дни, включваща подробна информация дори и по часове. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Weather Watcher Live 7.2.222:

Resolved issue that was preventing the weather station search window from opening on some computers.

Официална страница
Изтегли: Weather Watcher Live 7.2.222 (6.49 MB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Емил Петров
Емил Петров

Супер програма, за времето!!!
Използвам я от 5-7 години. Предоволен. (само за компетентни).
Скриншот: Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=17bbd9024f

Красимир
Красимир

Можете ли да я шарнете отново ?

EmBrother
EmBrother

От снощи пробвам „седмица“, в.169 и 183 – инсталирам, пачвам (уж; имам някакъв универсален пач за версии 7х), но не сваля информация за нито една точка от България. Бях със 7ххх134 и преди 4-5 дни взе да показва едни 4 градуса за „цяла София“. Затова ъпдейтнах програмата. Отметната е в изключенията и на Стената и на НОД-а. Нищо. NA, това показва. Предполагам, че се е бъгнала поддръжката от БГ-страна. Ако някой знае, нека напише тук, ще следя известно време.
Иначе програмата е супер!

Малкодански
Малкодански

Кога ще стане над 25 градуса трайно като температури?

Zero
Zero

Лятото