WebCopier 6.1

0
1286

WebCopier е мощен offline браузър, с чиято помощ лесно ще можете да свалите на компютъра си съдържанието на желана от вас web страница. Информацията ще се запише на вашия хард диск и така ще е достъпна за вас, когато пожелаете – без значение дали в момента сте свързани към интернет или не. С нея ще можете да свалите цели сайтове, включително JavaScript (.js), Java Classes (.class) и Macromedia Flash (.swf) файловете. Има възможност да настроите програмата да сваля определен тип файлове – например само снимки (jpg, gif, png) или само документи (doc, rtf, pdf).

WebCopier ще копира съдържанието на цели страници, заедно с тяхната структура на локален диск, като по този начин ще можете ад я разглеждате докато сте офлайн. Копирането е толкова подробно, че няма да усетите липсата на връзка с Интернет. Програмата е подходяща освен това и за студенти, учители, разработчици, които искат да съхранят своите онлайн материали на твърдия си диск. Можете също така да изберете да се копират файлове с определено разширение, да зададете до каква дълбочина от структурата на сайта да бъдат копирани страниците и много други опции.

WebCopier извършва прецизно претърсване на линковете, включително JavaScript разбор, и може да тегли до 100 файла едновременно. Програмата може също да отпечата цял Web сайт, или само определени части. WebCopier поддържа прокси сървъри и ви позволява да определите ваш акаунт с име и парола за достъп до сигурни сайтове. Той ви позволява също да съставяте разписание за изтегляне, определяне на нива за теглене и ограничаване на тегленето до само определени линкове. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за WebCopier можете да научите от нашата статия WebCopier – кратко ревю.

Официална страница
Изтегли: WebCopier 6.1 (3.14 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари