Windows Movie Maker 2.6 за Windows Vista

7
23

Windows Movie Maker служи за създаване, монтаж и възпроизвеждане на филмов материал, създаден с цифрова или аналогова камера. В своята първа версия то представляваше едно съвсем семпло приложение, което предлагаше само базови функции за прихващане, редактиране и споделяне на видео, но благодарение на това се отличаваше с лекота на използване. През годините продуктът претърпя развитие и на лице е нова версия, която вече може да даде достатъчно както на неопитните, така и на по-напредналите компютърни потребители. Лиценз: Freeware.

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.microsoft.com
Download: Windows Movie Maker 2.6 за Windows Vista | BG Mirror (7.02 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

7 коментара за "Windows Movie Maker 2.6 за Windows Vista"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
stanley56
stanley56

Тази версия е само за Windows Vista

vanko64
vanko64

за Vista е 6.0 тази е 2.6

crab93
crab93

spokoman
spokoman

И аз това гледах – първо мислех, че е нчкакъв ъпдейт за мууви мейкъра на виста, ма за всеки случай си проверих версията и тя е 6.0.6. Някой по – вещ да помага с инфо.:speak:

TCC
TCC

Movie Maker 2.6 е за потребители на Windows Vista, на които не може да тръгне вградения в Vista – Movie Maker 6.0
Ако Movie Maker 6.0 се стартира, няма нужда да се инсталира версия 2.6.
Ако излезе грешка: „Windows Movie Maker cannot start because your video card does not support the required level of hardware acceleration or hardware acceleration is not available“, тогова трябва да се инсталира Movie Maker 2.6.

spokoman
spokoman

Мерси много! :clap:

muzia4ka
muzia4ka

Моля Ви сложете и за стария windows версия че ми бъгва да го дръпна отново плсссс някъв стар дори само да го има,че не ми тръгва ;( плссс :sobbing: