WinSCP 5.21.3 Final

0
4108

WinSCP е програма, която ви позволява да качвате файлове използвайки защитения SFTP. Връзката се осъществява през SSH (Secure Shell), а програмата е безценна за тези, които администрират отдалечени машини. Интерфейса наподобява Windows Commander и ако сте свикнали с този файлов мениджър, бързо ще свикнете и с WinSCP.

WinSCP е open source SFTP клиент за копиране на файлове от Linux към Windows и обратното. С помощта на тази програма може да се прехвърлят сигурно файлове от/към отдалечен компютър към/до вашия. За прехвърлянето на файловете се използва ssh (scp през ssh1 и ssh2), като се поддържа и sftp.

WinSCP има удобен интерфейс, разделен на две части – едната половина вижда чуждия, а другата – вашия компютър. Разполага с всички стандартни опции за управление на файлове. Лиценз: Безплатен (Open-Surce).

Промени в WinSCP 5.21.3 Final:

  • SSH core upgraded to PuTTY 0.77. That includes support for rsa-sha2-256 and rsa-sha2-512 SSH public key algorithms and improved support for HTTP proxies with SSH.
  • Support for ACL for S3 protocol.
  • Support for file masks relative to the root of an operation.
  • Streaming support in .NET assembly and scripting for FTP protocol.
  • It is possible to import sessions from OpenSSH config file.

Официална страница
Изтегли: WinSCP 5.21.3 Final (10.9 MB)
Изтегли: WinSCP 5.21.3 Portable Final (8.75 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари