WinZip 24.0 Build 13681

1
1949

WinZip е най-известната и разпространена програма за работа със ZIP файлове. Осигурява бързо и лесно компресиране и декомпресиране. Опционален помощник. Поддръжка на e-mail; ZIP и e-mail от explorer. Поддръжка на интернет файлове, включително MIME, TAR и CAB.

WinZip бързо архивира или разархивира файлове, за да спести дисково пространство и да намали времето за изпращане на електронна поща.

WinZip е най-надеждния начин за работа с компресирани файлове. Никоя друга компресираща програма не е толкова лесна за използване с много опции и повишаване на производителността, подход, който е като златен стандарт за компресия на файлове инструменти на WinZip.

Можете бързо и сигурно да архивирате и разархивирате файлове за запазване на място за вашия диск, да ускорите изпращането им по електронна поща и да се намали времето за изтегляне. Достигнатото равнище на файла е с най-съвременна компресия, силно AES криптиране, съвместимост с повече формати на компресиране, както и нови интуитивна компресия на снимки.

Основавайки се на любимите си функции от използването на програмата от няколко милиона потребители, WinZip добавя нови функции за компресиране на изображения и управление, поддържане на нови методи за компресиране, по-добри резултати за компресиране, поддържане за допълнителни архивни формати и много други. Потребителите могат да работят по-бързо, по-интелигентно и по-безопасно. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WinZip 24.0 Build 13681:

ENHANCED! MP3 Compression
NEW! Access all your accounts
NEW! Combined Address Book
NEW! Create individual Zip files for streamlined sharing
NEW! Send What feature
NEW! Share Converted files
NEW! Files Pane Swipe
NEW! Add a Network Location
NEW! See image information in the Preview Pane

Купи WinZip Standard сега!
Купи WinZip Pro сега!

Официална страница
Изтегли: WinZip 24.0 Build 13681 за Windows 32-bit (47.7 MB)
Изтегли: WinZip 24.0 Build 13681 за Windows 64-bit (50.6 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

забравихте да добавите че съдържа malware…
препоръчвам 7-zip, много по-добър и безплатен