ZoneAlarm 6.5.700.000

9
2

Осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър от нежелани посегателства. Въпреки че програмата е предназначена за потребителите на DSL и кабелни модеми, добра работа може да свърши и на потребителите с DialUp достъп. Лиценз: Shareware.

Официална страница: www.zonelabs.com
Download: ZoneAlarm Free 6.5.700.000 (13.0 MB)
Download: ZoneAlarm Pro 6.5.700.000 | BG Mirror (13.0 MB)
Download: ZoneAlarm Antivirus 6.5.700.000 | BG Mirror (15.8 MB)
Download: ZoneAlarm Anti-spyware 6.5.700.000 | BG Mirror (12.6 MB)
Download: ZoneAlarm Security Suite 6.5.700.000 | BG Mirror (26.5 MB)

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
troi4ophoenix.bgRoboMASTERSkary_8Eraser Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
troi4o
troi4o

Пробах я тази версия, но се оказа доста тежка. Компютъра едвам зарежда с нея. Лично аз ще почакам до следващата версия.

Phoenix.bg
Phoenix.bg

Това най-сетне е stable relase, всички продукти тук. За безплатна бета, тук ZoneLabs Beta
Ако си търсите лека, удобна и приятна за работа Защитна Стена ви препоръчвам Agnitum Outpost Firewall v1.0.X която е напълно безплатна, а ако търсите универсална защита сложете си професионалната (платена) версия която съдържа и AntiSpyware модул :gift:

RoboMASTER
RoboMASTER

Промени във версията: New and improved features in ZoneAlarm Pro version 6.5.700.000 Identity Protection panel takes the place of the ID Lock panel. Includes ID Lock feature, adds a new identity protection center with stolen credit card monitoring and alerting, ID theft victim counseling, educational materials and more. Spyware site blocking blocks users from visiting Web sites known to proliferate spyware; also blocks spyware programs from visiting known spyware sites. Game mode: Right-mouse click control to stop alerts from interrupting game play. OS Firewall now monitors more program behaviors. OS Firewall global controls (located in Program Control/Main/Custom) to control common… Виж още »

troi4o
troi4o

Машината не ми е бавна изобщо, но в сравнение със старата стабилна версия по-бавно се зарежда Windows-a. Но като цяло след пълното зареждане няма особено забавяне при изпълнението на някоя програма.

RoboMASTER
RoboMASTER

Ае това са глупости..направих няколко тестчета ZA се зарежда нормално ако не и по-бързо а за Windows (зависи кой колко глупости е сложил да се зареждат на StartUp < демек с Уиндоус>..и вече RAM, процесор, обороти на харда…) Хората от ZA нямат интерес да товарят повече машините на хората с продукта си и така да губят клиенти и популярност. Отчетливо пише в промените че даже са се постарали да ускорят зареждането на програмата. Предварително бяха пуснали Beta за тестване и се предполага че след всичките тестове са го направили като хората а ти искаш да ме убедиш че е по… Виж още »

Phoenix.bg
Phoenix.bg

Здравей RoboMASTER, извинявай ако съм те ядосал но и аз съм фен на ZA и даже го ползвах година и нещо без никакви проблеми, обаче не можеш да отречеш че пакетът си е доста тежичък, също като например Java и базираните на нея програми – и те са си тежки 😀 спор няма. Въпросът е няма ли нещо горе-долу на същата цена като ZA и да не товари излишно системата, да си стои кротко в трея и просто да работи.
Поздрави :bye1:

Skary_8
Skary_8

Последно товари ли много или не?

Eraser
Eraser

Не,в никакъв случай не повече от старата.Има доста подобрения така че който я харесва и си е свикнал с нея да я слага;) .

dafighter
dafighter

Ползвам си Free версията от години и нямам проблеми с нея – сега виждам в kaldata нова zonealarm free и я инсталирам – това е положението 🙂