Този петък бяха пуснати три модела iPhone 14, а четвъртият (Plus) ще се появи по рафтовете на магазините след няколко дни. Следователно може би е твърде рано да се вълнувате от серията iPhone 15. Въпреки това вече имаме важни слухове за iPhone 15, които подробно описват някои от характеристиките на серията на Apple за 2023 г.

Един от най-интересните от тях твърди, че iPhone 15 Ultra ще замени iPhone 15 Pro Max през следващата година.

Промяната на името предполага още по-голяма диференциация между моделите iPhone след случилото се със серията iPhone 14 тази година. Възможно е iPhone 15 Ultra дори да включва ключови функции, които не са налични в iPhone 15 Pro.

А един лийкър току-що предостави различни подробности за предполагаемите планове на Apple за iPhone 15.

В миналото LeaksApplePro е предлагал точна информация за неиздадени продукти на Apple.

Този път той предостави различни любопитни факти за iPhone 15 в Twitter.

Лийкърът потвърди твърденията за дизайна на iPhone 15 от друг вътрешен източник. Той заяви, че и четирите модела iPhone 15 ще разполагат със същия динамичен островен прорез като моделите iPhone 14 Pro.

Освен това той добави, че и четирите варианта на iPhone 15 ще разполагат с USB-C свързаност вместо с Lightning портове.

Това е функция, която вече очакваме от бъдещите iPhone-и, като се имат предвид изискванията на Европейския съюз за портовете за зареждане на телефони.

Освен това LeaksApplePro твърди, че през 2023 г. Apple ще пристъпи към още една промяна на схемата за именуване. iPhone 14 Plus току-що замени iPhone mini. През следващата година Apple няма да променя отново размерите на iPhone 15. Но се съобщава, че 6,7-инчовият наследник на iPhone 14 Pro Max ще бъде известен като iPhone 15 Ultra.

Ultra няма да бъде идентичен с iPhone 15 Pro, твърди изтичането на информация.

А това означава, че за по-големия iPhone 15 Ultra може да се очаква повишение на цената. LeaksApplePro очаква начална цена на телефона от 1199 долара.

Освен това лийкърът заяви, че Apple работи по поддръжка на 8K видеозапис. Но не е ясно дали iPhone 15 Pro ще получи тази функция. Възможно е тя да е налична само в Ultra.

По подобен начин Apple се стреми към подобряване на живота на батерията, като цели скок от 3-4 часа, особено при iPhone 15 Ultra. Това със сигурност ще бъде огромно подобрение, ако приемем, че Apple може да го постигне.

И накрая, iPhone 15 Pro и Ultra ще разполагат с новия чип A17 Bionic.

A16 Bionic ще захранва обикновените модели iPhone 15 и Plus.

Също така, надеждният вътрешен човек на Apple Минг-Чи Куо заяви преди няколко дни, че Apple се стреми да разграничи iPhone 15 Pro Max от iPhone 15 Pro, без да посочва промяна на името.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари