11.9 C
София

Ако се чудите дали да си изберете издръжлив смартфон с 10000 mAh батерия или модерен телефон, отговорът е тук

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Когато се прави избор за закупуването на нов телефон, обикновено трябва да се направи избора, дали той да е практичен с много добри спецификации или модерен с най-съвременен интерфейс. Това се отнася и за феноменалния продукт Blackview BV9500 от 2018 година с батерия BAK® с капацитет 10 000 mAh. Неговата поява на пазара бе едно отлично решение за потребителите, търсещи телефон с мощна батерия и много дълга автономна работа. Големият брой продажби показаха, че BV9500 е фаворит сред инженерите, строителните работници, туристите и на всички, които обичат да са на открито.

Към днешен ден Blackview BV9500 не изглежда толкова съвременен. Чипът Helio P23 и операционната система Android 8.1 не отговарят на днешните изисквания за удобен и практичен смартфон. Ето защо Blackview съвсем скоро ще предложи на пазара модела BV9500 Plus, който е модернизирана версия на Blackview BV9500. Новият смартфон наследява предимствата на предишния модел и премахва неговите недостатъци. Да се спрем по-подробно.

Разбира се, BV9500 Plus запазва най-характерната черта на предишния модел – мощната акумулаторна батерия BAK® с капацитет 10 000 mAh, осигуряваща автономна работа в режим на готовност в продължение на 40 дни. Новият подобрен модел предлага две опции за зареждане. Това са безжично зареждане и 12V/5A бързо зареждане, което е около два пъти по-бързо от стандартните 5V/2A технологии. С това зарядно, мощната 10 000 mAh батерия се зарежда само за 3,5 часа.

Усъвършенстваната версия BV9500 Plus предлага най-съвременни спецификации: системата върху чипа Helio P70 (осем процесори ядра тип Arm Cortex-A53 и  Arm Cortex-A73 с тактова честота до 2,1 GHz) и операционната система Android 9.0, които се използват в най-новите и модерни мобилни телефони. Новият чип и новата версия на ОС Android предлагат гладка и бърза многозадачна работа.

Друг важен момент в смартфона BV9500 Plus е, че той е водоустойчив. Мобилното устройство покрива спецификациите на стандарта IP69K и може да бъде потапяно във вода на дълбочина до 1,8 метра в продължение на до 2 часа. Освен това, той издържа на високо налягане и на гореща вода с температура до 80 градуса по Целзий.

Очаква се смартфонът BV9500 Plus да бъде анонсиран само след една седмица. Останете на линия!

Да напомним, че производството на неговия предшественик BV9500 бе прекратено. Но в складовете са останали ограничени бройки на този стабилен смартфон. За хората, които го харесват и искат да си вземат BV9500, това е техният последен шанс. Възползвайте се, преди да е станало късно.

Днес Blackview BV9700 Pro, BV9600 и BV6100 се предлагат по едно и също време. Можете да ги намерите в в официалния уеб сайт на Blackview.


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини