Американците се редят за iPhone 5, седмица преди старта на продажбите

7
16

Началото на продажбите на новия iPhone 5 са планирани за 21 септември, но според CNET, най-нетърпеливите вече са пред магазините на Apple. Например, пред централния магазин на Apple в Ню Йорк (на 5-то авеню) започна в петък да се сформира тълпа от хора очакващи новия апарат, но това е една седмица преди началото на продажбите на смартфона!

Разбира се, не всички хора, които седят пред магазина на Apple, толкова отчаяно чакат да получат iPhone 5. Някои го правят с желание да се „появят във вестниците“ и онлайн изданията, а някои впоследствие продават мястото си в опашката на други – такива случаи вече са били забелязвани няколко пъти.

Спомнете си, че iPhone 5 бе представен миналата сряда. Новият смартфон на Apple получи A6 процесор, сензорен in-cell Retina-дисплей с диагонал от 4 инча и с резолюция от 640 ? 1136 пиксела, модулите Wi-Fi (802.11n), Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, 3G/4G, основна 8-мегапикселова iSight камера с LED светкавица и възможност за заснемане на Full HD видео, предна 1.2-мегапикселова камера, три-осен жироскоп, акселерометър и сензори за близост и светлина. Обемът на вградената памет в новия смартфон е 16, 32 или 64 GB.

Според информацията, получена от различни източници, iPhone 5 е снабден с 1 GB оперативна памет (2 модула по 512 MB, 1066 MHz), а под „по-производителния A6 чип“ може да се крие, както 2-ядрен фирмен, така и 4-ядрен 32-нм процесор, производство на Samsung – това може би ще го узнаем, точно след началото на продажбите на устройството.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

Твърде много поредни новини за ябълката…Това е СПАМ! Или пък беше flood? Ах, тези англосаксонски диалекти!

Evolutionn
Evolutionn

Да си се редят, ще изгубят малка част от здравето си, парите си, здравия си разум (ако въобще може да се смята, че имат такъв), но какво ли е това в сравнение на наградата – нагризана ябълка, утопията на всеки ябълков хахо.

YourMaster
YourMaster

Най-болните имат най-спешна нужда от помощ. :whist:

maktub19
maktub19

Фенове на нагризана ябълка и здрав разум? Това е оксиморон!

ole
ole

Аахахаха гаврааа, бих си направил такава гавра с некой епъл фенбой да сенареда отпред и после да му продам мястото за да може да се докопа до светия граал и да му се изсмея в лицето… priceless

umen umen
umen umen

Абе няма ли некои, които да мине пред тях с едно ГАЛАКСИ С3 или HTC?
Ще изглежда все едно някои минава с лимон пред духов оркестър и слайдва по повърхноста му с език 🙂 Ще пълнят свирките.

aninfid
aninfid

Респект!